Breaking

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ιδιαίτερη διάκριση στο 1ο ΓΕΛ Κιάτου

Το 1ο ΓΕΛ Κιάτου συνεχίζοντας την παράδοση του συμμετέχει και φέτος στου Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικών Επιστημών. Η  συμμετοχή αυτή  έφερε ιδιαίτερες διακρίσεις τόσο στο 35ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας όσο και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022.

Ο μαθητής Κωνσταντίνος Χριστοδούλου του Βασιλείου, μαθητής της Γ Τάξης του σχολείου μας, πέρασε στη 2η φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χημείας,  όπου και κατέκτησε την 14η θέση.

Ο ίδιος μαθητής στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022 κατέκτησε την 8η θέση διασφαλίζοντας την συμμετοχή του στη 2η φάση, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 18 Ιουνίου 2022, μαζί με ακόμα 39 μαθητές από κυρίως δημόσια σχολεία όλης της χώρας.

Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που μετά από 2 χρόνια πανδημίας και κοινωνικής απομόνωσης  ένας μαθητής μας φέρνει στις πρώτες θέσεις το σχολείο μας, αναδεικνύοντας για άλλη μία φορά το έργο του δημόσιου σχολείου τη σημερινή εποχή.

Συγχαίρουμε ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο όπως  και την οικογένεια του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη 2η φάση του Διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022.

Ο Διευθυντήςτου σχολείου

Νικόλαος Ζαφειρόπουλος

και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Κιάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου