Breaking

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 27ΧΡΟΝΗ ΙΤΑΛΙΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ! ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Share

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 27ΧΡΟΝΗ ΙΤΑΛΙΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ! ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Mariasofia Paparo: 27χρονη Ιταλίδα επαγγελματίας κολυμβήτρια και μεταπτυχιακή φοιτητρια πεθαίνει «ξαφνικά και απροσδόκητα» από καρδιακή προσβολή

SAN GIORGIO A CREMANO — Μια 27χρονη Ιταλίδα επαγγελματίας κολυμβητής, εκπαιδευτής κολύμβησης, φοιτήτρια και σύντομα σύζυγος πέθανε καθώς οι νέοι ξαφνικοί θάνατοι επιταχύνονται σε όλο τον κόσμο.

Η κα Μαρισοφία Παπάρο είναι περισσότερο γνωστή ως κολυμβήτρια με μεγάλη επιτυχία. Η σελίδα της στο Instagram, που χρονολογείται από το 2013, έχει πολλές φωτογραφίες με τα μετάλλια και τα τρόπαια της σε αγώνες κολύμβησης. Το πρώτο σημαντικό είναι από τα τέλη του 2014. Οι λεζάντες γράφουν «η λεία αυξάνεται! Ποτέ δεν ένιωσα τόσο καλά και βρισκόμαστε μόλις στον Νοέμβριο».

Κέρδισε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο τον Μάιο του 2015 σε ηλικία 21 ετών. Το κείμενο πάνω από το μετάλλιο μεταφράζεται σε International Swimming Master Trophy. Η λεζάντα του IG γράφει, “Λάφυρο ολοκληρώθηκε με ένα χρυσό και έναν σούπερ χρόνο”.

Με μια θλιβερή ειρωνεία, η κ. Paparo έκανε συχνά αναρτήσεις για το κατοικίδιο ινδικό χοιρίδιο της, το Whisky, το 2016 και το 2017. Ο Ουίσκι πέθανε στις 21 Μαΐου 2017.

Ξαφνικό έμφραγμα και θάνατος

Η τελευταία ανάρτηση της κας Paparo στο Instagram έγινε στις 6 Απριλίου. Εξέφρασε τη βαθιά της αγάπη για τον αρραβωνιαστικό της και ολοκλήρωσε τη δημοσίευση με “100 ημέρες”. Αν αυτό είναι ένδειξη της ημερομηνίας του γάμου τους, το ζευγάρι ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί γύρω στις 15 Ιουλίου

Το Πανεπιστήμιο της Νάπολης Παρθενόπη δημοσίευσε μια ενημέρωση στις 12 Απριλίου στις 3:29 π.μ., επιβεβαιώνοντας ότι η κα Paparo πέθανε. Η (πιθανώς ανακριβής) μετάφραση έλεγε ότι θα είχε αποφοιτήσει «την επόμενη 28 Απριλίου». Αλλά άλλες ιταλικές ειδησεογραφικές πηγές επιβεβαίωσαν την ημερομηνία αποφοίτησής της στις 28 Απριλίου.

Η κ. Paparo θα έκλεινε τα 28 στις 18 Απριλίου. Ήταν επίσης προγραμματισμένο να αποφοιτήσει και να αποκτήσει το μεταπτυχιακό της στις Επιστήμες και τις Τεχνολογίες Πλοήγησης από το Πανεπιστήμιο της Νάπολης Παρθενόπη στις 28 Απριλίου.«Πέθανε ξαφνικά» από μια τεράστια καρδιακή προσβολή τη Δευτέρα, 11 Απριλίου, σύμφωνα με πολλές πηγές. Δεν υπάρχουν οριστικά στοιχεία που να δείχνουν ότι η κα Paparo έλαβε ενέσεις mRNA ή/και DNA ιικού φορέα. Αλλά η κοινή λογική και η υπεροχή των αποδεικτικών στοιχείων καταλήγει στο συμπέρασμα ότι της υποβλήθηκε τουλάχιστον διπλή τεκμηρίωση.

Το Πανεπιστήμιο της Νάπολης Παρθενόπη είχε εντολή εμβολιασμού τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2021. Η Ιταλία ενέκρινε εμβόλια για εσωτερικούς χώρους εστίασης, αθλητικά γήπεδα, πισίνες και σχεδόν όλες και όλες τις άλλες ρυθμίσεις τον Ιούλιο του 2021. Το «σούπερ πράσινο πάσο» εφαρμόστηκε τον Δεκέμβριο, απαγορεύοντας ουσιαστικά τους μη εμβολιασμένους Ιταλούς από όλους τους δημόσιους χώρους. Η Ιταλία απαιτεί επίσης να εμβολιαστούν όλοι οι αθλητές για να συμμετέχουν σε αθλήματα.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου