Breaking

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: 30ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΟΜΈΑΣ ΚΑΤΑΡΡΈΕΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΗΜΙΜΑΡΑΘΏΝΙΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΆΛΛΟΙ 15 ΚΑΤΑΛΉΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ -ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΕΝΕΣΗΣ

Share

Δρομέας καταρρέει μετά από ημιμαραθώνιο και πεθαίνει, άλλοι 15 καταλήγουν στο νοσοκομείο

Ένας δρομέας πέθανε το πρωί του Σαββάτου μετά την ολοκλήρωση του Ημιμαραθωνίου του Μπρούκλιν, δήλωσαν οι αρχές. Ο 30χρονος μπορεί να υπέστη ανακοπή καρδιάς γύρω στις 9 το πρωί τοπική ώρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δρομέας κατέρρευσε μετά τον αγώνα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι 16 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένου του άνδρα που πέθανε.

Άλλοι τέσσερις ήταν σε σοβαρή κατάσταση!!!!

Στον ημιμαραθώνιο συμμετείχαν 22.000 δρομείς. Ένας αστυνομικός είπε ότι άλλα τέσσερα άτομα κατέρρευσαν μετά τον τερματισμό. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ήταν «ασυνήθιστα ζέστη» κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου. Γύρω στις 09:00 ήταν 21 βαθμοί και η υγρασία ήταν 83 τοις εκατό.

Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού που διεξάγεται ξανά ο ημιμαραθώνιος.

Νωρίτερα, 15 τενίστες αποχώρησαν κατά τη διάρκεια του Miami Open, συμπεριλαμβανομένων των φαβορί Paula Badosa και Jannik Sinner. Έπρεπε να αποσυρθούν στα προημιτελικά.

Επιπλέον, ένα «ακραίο κύμα ασθένειας με πολλά οφέλη» δημιούργησε πεδίο μάχης στο ποδηλατική ομάδα. Ο Βέλγος ποδηλάτης Iljo Keisse του Quick Step-Alpha Vinyl είπε ότι «ποτέ δεν έχει βιώσει τέτοιο κύμα ασθένειας»…και να μην ξεχνάμε τους νεκρούς ποδηλάτες που είναι αμέτρητοι. Ή τους ποδοσφαιριστες που σκάνε λάιβ στον αγώνα.

Ο εγωισμός σας κρατάει καλά και θα δείτε πολλά και δεν θα καταλάβετε (οι λάτρεις τις ένεσης θανάτου) ούτε θα αντιληφθείτε τι θα πάθατε στο μέλλον..

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ:ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 65ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΑΘΙΟ! ΕΣΚΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ…ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 75% ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΙ

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου