Breaking

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 56χρονη Σωτηρούλα – Θλίψη στον Σύνδεσμο Φυλάκων

Share

Τη θλίψη του εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων για τον ξαφνικό θάνατο της 56χρονης Σωτηρούλα Χ’ Γεωργίου η οποία εργαζόταν ως ιδιωτικός φύλακας.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φυλάκων:

Σωτηρούλα μας καλό σου ταξίδι…

Την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 3μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στην Λάρνακα θα πούμε το ίστατο αντίο στην Σωτηρούλα Χ΄΄ Γεωργίου. Άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 56 χρονών. Μια γυναίκα γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια. Μια σωστή και επαγγελματίας συνάδελφος. Ποτέ δεν έλεγε όχι και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει. Για εμάς που την γνωρίσαμε από κοντά, έστω και αν το χρονικό διάστημα ήταν μικρό μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αλήθεια τι μπορεί να πει κάποιος σε τέτοιες περιπτώσεις; Τα τετριμμένα. << Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει>>…<<Αιωνία της η μνήμη.>>. Και όμως υπάρχουν πολλά ΓΙΑΤΙ αναπάντητα. Γιατί ο Θεός να θέλει να πάρει κοντά του τόσο γρήγορα νέους ανθρώπους; ΑΥΤΟΣ σίγουρα ξέρει καλύτερα. Σωστό ή λάθος μόνο ΑΥΤΟΣ ξέρει. Κάνουμε όνειρα αλλά ο Θεός γελάει. Έτσι και η Σωτηρούλα μας. Ήθελε να κάνει καριέρα στο επάγγελμα μας αλλά ο Θεός έκανε τα δικά του σχέδια όπως ΑΥΤΟΣ ξέρει καλύτερα. Σωτηρούλα μας καλό σου ταξίδι…και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

*Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.

omegalive.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου