Breaking

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Ο τρις εμβολιασμένος δεσπότης της Δράμας υπέστη αιφνίδιο θάνατο σε ηλικία μόλις 59 ετών. Διώκτης των ανεμβολίαστων λαικών και κληρικών!

Share

Ο τρις εμβολιασμένος δεσπότης της Δράμας υπέστη αιφνίδιο θάνατο σε ηλικία μόλις 59 ετών. Θεωρείται φανατικός πολέμιος και διώκτης των χριστιανών κληρικών και λαικών που δεν συναίνεσαν να υποβληθούν σε μια ιατρική πράξη αυτή του εμβολιασμού κατά covid19.

”Ο φανατικότερος «διώκτης» των ανεμβολίαστων πολιτών από πλευράς της Ελλαδικής Εκκλησίας, αρνητής των παρενεργειών των εμβολίων και τριπλά εμβολιασμένος Μητροπολίτης Δράμας κύριος Παύλος πέθανε ξαφνικά από έμφραγμα του μυοκαρδίου στις 2 Μαίου” αναφέρει το fornews.

”Ο Μητροπολίτης είχε ταλαιπωρήσει πολίτες που αντιτίθεντο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό φοβούμενοι τις παρενέργειες των εμβολίων καταθέτοντας μηνύσεις.”

Eνώ είχε πει να κοπούν οι μισθοί των ανεμβολίαστων ιερέων.

Είχε ήδη προχωρήσει σε πνευματικά επιτίμια σε κληρικούς πρότεινε στις κρατικές υπηρεσίες να βρει μέσω της λίστας μισθοδοσίας τους κληρικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί κι εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι υγείας για την άρνηση τους, να τους διακόπτεται ο μισθός. «Δηλαδή θα με δολοφονήσουν αυτοί οι άνθρωποι;» αναρωτιέται ο μητροπολίτης θεωρώντας ότι οι ανεμβολίαστοι είναι εκείνοι που θα του μετέδιδαν τον ιό και θα τον πέθαιναν. Τελικά υπέστη αιφνίδιο θάνατο από καρδιά. Mε την ίδια λογική οιωνοί δολοφόνοι εξίσου είναι και οι εμβολιασμένοι αφού κι ο ίδιος αν και τριπλά εμβολιασμένος ήταν φορέας του ιού βρέθηκε θετικός φέτος το Γενάρη και ήταν συμπτωματικός ..Αλλά αυτό το σκεπτικό είναι κι εξτρεμιστικό και ανορθολογικό και νοσηρό. Ένα σύνδρομο καταδίωξης πανικού και στοχοποίησης πάντων…μια απορρύθμιση της κοινωνίας όπου ο ένας θα θεωρεί τον εκάστοτε άλλον ως a priori αντίπαλο. Αυτό είναι το τέλος της κοινωνίας και της Κοινωνίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Μητροπολίτης υπέβαλε… μηνύσεις (!) σε βάρος δύο Δραμινών πολιτών γιατί παρουσίαζαν αντίθετες απόψεις από αυτόν σε σελίδα στο Facebook.

Την περασμένη άνοιξη είχε κατακεραυνώσει τοπικούς ιερείς που πήγαν κόντρα στις οδηγίες για τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης και προσέφυγε στη δικαιοσύνη έναντι όσων έδιωχναν από τους ναούς όσους πιστούς φορούσαν μάσκα.

Τον περασμένο Μάιο ο κ. Παύλος είχε καλέσει τα ΜΜΕ της περιοχής στο εμβολιαστικό κέντρο όπου έκανε το εμβόλιο και προκάλεσε αίσθηση με δηλώσεις του, στις οποίες έλεγε πως θα στραφεί δικαστικά κατά 4 – 5 ιερέων που δεν τήρησαν τις οδηγίες για τη Μεγάλη Εβδομάδα ενώ εξέπεμπαν μηνύματα κατά της μάσκας και του εμβολίου.

«Χριστιανισμός τέτοιου τύπου δεν υπάρχει κι αν θέλουν να τον βρουν, να πάνε εκτός της τοπικής εκκλησίας της Δράμας, είτε είναι παπάδες είτε λαϊκοί» διατυμπάνιζε ο ιεράρχης προτείνοντας να βγουν από την Εκκλησία οι μη συναινούντες σε μια ιατρική πράξη που σημειωτέον διανύει πειραματικό στάδιο. Τελικά βγήκε ο ίδιος…. ” Είναι θλιβερό αλλά ακούγεται ότι πολίτες και λαικοί δέχθηκαν με ανακούφιση το θάνατό του. Είναι θλιβερό δεσπότης να προκαλεί τέτοια αισθήματα στο λαό και το κλήρο. Αυτές οι φήμες διατρέχουν όλη τη Μακεδονία.

Ο ιεράρχης βρισκόταν το Σαββατοκύριακο στη Νάουσα σε εκδήλωση που ήταν παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος.

Το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε τη Βέροια όπου ένιωσε αδιαθεσία και αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου και άφησε την τελευταία του πνοή συνέπειας εμφράγματος του μυοκαρδίου.

Οι διωγμοί των χριστιανών υπό το όποιο πρόσχημα θα πρέπει άμεσα να σταματήσουν… Η Δράμα έχει έναν πολύ μεγάλο Άγιο τον οποίο πιθανώς και δεν υπολόγισε ο μητροπολίτης….

Η Δράμα δεν έχει πια Δεσπότη αλλά έχει Μεγάλο Άγιο!!!

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου