Breaking


Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Αιρετικός Ορθόδοξος Ιερέας

Share

Παπάς Ουνίτης της «ιεράς» συνόδου δίνει ρεσιτάλ θεατρινισμού και θεομπαιξίας. Έχει βάλει γυναίκες να τον ντύσουν και τους ασπάζεται και το χέρι κιόλας. Αυτό το πράγμα είναι ανεκδιήγητο. Μόνον τον επίσκοπο ντύνουν έξω από το ιερό οι διάκονοι. Αλλά τι να περιμένει κανείς από οικουμενιστές ψευδοιερείς του διαβόλου. Εσείς ακόμη πιστεύετε ότι η «επίσημη» «εκκλησία» είναι ορθόδοξη ε; Ακόμη πιστεύετε ότι υπάρχει χάρις Θεού σε τέτοιους ναούς; Όλοι τους τα παίρνουν και παίζουν το θεατράκι τους πολύ καλά. Λειτουργία του Αντιχρίστου. Το βίντεο είναι από τον (πρώην) ιερό ναό Ασωμάτων στο Θησείο 23.04.2022. Και όλα αυτά γίνονται με τις ευλογίες και υπό την σκέπην του Ιερωνύμου. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Και όλοι οι επίσκοποι σήμερα είναι ΠΑΝ-ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.

Στο Κολυμπάρι ὁ «πατριάρχης» και οι περισσότεροι επίσκοποι αναγνώρισαν τίς αιρέσεις ως «εκκλησίες» του Χριστού.
Έπειτα αναγνώρισαν τούς σχισματικούς της Ουκρανίας, έκλεισαν τις εκκλησίες το 2020 και 2021, επέβαλαν «μέτρα» και αποστάσεις «ασφαλείας», αντισηπτικά και μάσκες μέσα στήν εκκλησία και ἔκαναν την Ἀνάσταση στις 21.00 τό 2021 μαζί μέ τό Πάσχα τῶν Εβραίων και μᾶς έδειξαν ὅτι είναι όργανα τῶν μασόνων σιωνιστών. Σήμερα ὅλες οἱ κατά τόπους Ορθόδοξες εκκλησίες αντί για ζωηφόρες πηγές σωτηρίας, ἔγιναν θανατηφόρες ἑστίες κολάσεως, με μολυσμένο νερό αιρέσεως και δηλητήριο Αντιχρίστου. Ὅλοι αυτοί είναι ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ και ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ κατά του Τριαδικού Θεού.
Πριν μερικές μέρες με κάλεσαν στο τηλέφωνο κάποιες γυναίκες για να πάνε μαζί με τη σύζυγό μου να καθαρίσουν τον ναό του Αγίου Αθανασίου καθώς πλησιάζει η ανακομιδή των λειψάνων του τους είπα ότι εφόσον στο ναό αυτό μπαίνουν και λειτουργούν καθολικοί ο ναός είναι μολυσμένος δεν έχει χάρη Θεού και θα πρέπει πριν τη θεία λειτουργία να γίνει αγιασμός τους προέτρεψα να μην εισέλθουν στο συγκεκριμένο κτίριο καθώς έπαψε να είναι ορθόδοξος εκκλησία απαγορεύεται από τους κανόνες της εκκλησίας να εισέλθουμε σε αιρετικούς ναούς Καθώς και να έχουμε κοινωνία με αιρετικούς η ποινή είναι ο αφορισμός.

Κατά τον ἍΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ὁ ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ Ἡ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΌΣ ΆΡΤΟΣ, ΑΛΛΆ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΛΛΆ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι οι αποφάσεις της αιρετικής Εκκλησίας της Ελλάδος στο Κολυμπάρι:

https://drive.google.com/file/d/1fzQ-vd109yb4Wr-P5ITXJTuvhSM7NpWo/view?usp=sharing
Στο παρακάτω βίντεο ο πάτερ Κλεομένης προειδοποιεί για τον οικουμενισμό ίσως θα πρέπει να τον λάβουμε πάρα πολύ σοβαρά τον πάτερ Κλεομένη σε όλα αυτά που μας λέει τόσα χρόνια και μας προειδοποιεί τελικά Ίσως είναι ο μοναδικός ορθόδοξος ιερέας που έχει απομείνει όλοι οι υπόλοιποι βάσει των ιερών κανόνων είναι αιρετικοί και πρέπει να ξυριστούν

Θα πρέπει όλοι οι χριστιανοί ορθόδοξοι να ενωθούμε και να αναγκάσουμε τους αιρετικούς είτε είναι με το νέο ημερολόγιο είτε με το παλαιό ημερολόγιο να φύγουν αποτείχιση σημαίνει χτίζω ένα τείχος ένα τείχος που θα με προστατέψει από τον αιρετικό να με μολύνει πρέπει όλοι οι χριστιανοί ορθόδοξοι να αρχίσουμε να διαβάζουμε το ιερό πηδάλιο και τα Ευαγγέλια το τι έχει πει ο Ιησούς Χριστός καθώς και τους Αγίους πατέρες όπως ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος δεν μπορεί να είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι κατά το όνομα πρέπει να είμαστε ενεργοί και να δείχνουμε την αγάπη μας προς τον κύριο ημών Ιησού Χριστό.

Η αγάπη του Θεού Πατρός του Ιησού Χριστού και το Άγιο Πνεύμα να μας δυναμώνουν και να μας καθοδηγούν. Χριστός Ανέστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου