Breaking


Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Σία Κοσιώνη: Αποκάλυψη που θα συζητηθεί από τον πρώην σύζυγό της για τη σχέση με πασίγνωστο Έλληνα μετά το διαζύγιο

cddd8b58-ebe2-4d1f-9108-cff8ed6b2892

Η Σία Κοσιώνη ζει σήμερα την πλήρη ευτυχία στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη, αν και νωρίτερα είχε υπάρξει παντρεμένη με τον επίσης δημοσιογράφο, Μιχάλη Λεάνη.

Ο ίδιος, τόσα χρόνια παρότι είναι παντρεμένος με τη Σία Κοσιώνη, που έγινε αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό, μέσα από την παρουσίαση δελτίων αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Συμπτωματικά, μετά τα συνεχή δημοσιεύματα για κρίση στο γάμο της ancorwoman του ΣΚΑΪ Σίας Κοσιώνη, ο επί χρόνια σύζυγός της Μιχάλης Λεάνης, που παράλληλα έχει προχωρήσει στη ζωή του, αποφάσισε να μιλήσει και να δώσει στη δημοσιότητα ένα άκρως συγκλονιστικό άρθρο για την επέτειο θανάτου του φίλου του.

Όχι, ο δημοσιογράφος δεν αποφάσισε τα πρώτα λόγια του στον τύπο, να έχουν θέμα το διαζύγιό του αλλά κάτι άλλο βαθύτερο και βιωματικό.

Με τον τίτλο «Πού είσαι, ρε ψυχή;», ο δημοσιογράφος καταθέτει προσωπικές στιγμές που έζησε στο τηλεοπτικό «Κομφούζιο» με τον αδικοχαμένο Αντώνη Παραρά, που σαν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου του 1997 έφυγε από τη ζωή.

 

Τα λόγια του Μιχάλη Λεάνη για τον αγαπημένο του Παραρά
«Η εικόνα του Αντώνη Παραρά δεν διαφέρει από αυτή του Τζέιμς Ντιν. Ήταν όμορφος, είχε ταλέντο και περιεχόμενο, του άρεσαν οι ταχύτητες. Έζησε γρήγορα, έφυγε νέος, στις 10 Φεβρουαρίου του ’97. Όλη η Θεσσαλονίκη όμως έχει να θυμάται: από τα καλοκαίρια στην κατασκήνωση της ΧΑΝΘ έως τα απογεύματα με το “Κομφούζιο” στην ΕΤ3.
Τον γνώρισα λίγες μέρες πριν ξεκινήσουμε το “Κομφούζιο”. Τότε λοιπόν ο Γενικός μας ανακοίνωσε πως, εκτός από εμάς τους “απίθανους”, Κανάκη, Βακάρο, Σαρή, τη Νάνσυ Φλωρίδου, την αφεντομουτσουνάρα μου και τον τρελομπάρμαν Τέλη, στην εκπομπή θα συμμετείχε και ο Αντώνης Παραράς.

Ξανθός, βλέμμα καθαρό και ψύχραιμο, μάτια που μιλούσαν ακόμα και όταν το στόμα του παρέμενε κλειστό, δεν χρειαζόταν να τον γνωρίζεις χρόνια για να αντιληφθείς την αμηχανία του καθώς προσπαθούσε να βολευτεί στην πολυθρόνα, αλλάζοντας θέσεις.
…Μήνες μετά, μου εξομολογήθηκε πως εκείνη τη μέρα, φτάνοντας στο γραφείο του Γενικού, δεν είχε αποφασίσει αν θα συμμετείχε στην εκπομπή και ότι ο Γενικός, κατά κάποιο τρόπο, τον είχε φέρει προ τετελεσμένου γεγονότος.

…Είμαι απόλυτα σίγουρος πως, αν δεν ήταν ο Αντώνης, το “Κομφούζιο” αποκλείεται να έκανε αυτή την επιτυχία. Γιατί, μπορεί ο Κανάκης να ήταν κατά κάποιο τρόπο ο ιθύνων νους…αλλά τη φινέτσα και την ποιότητα μόνο ο Αντώνης ήταν σε θέση να την προσφέρει και να την κοινωνήσει στο ευρύ κοινό. Χάρη σε αυτόν, το “Κομφούζιο” το αγάπησαν οι ψαγμένοι πιτσιρικάδες αλλά και οι σκεπτόμενοι ενήλικοι, που κάτω από άλλες συνθήκες αποκλείεται να σπαταλούσαν τον πολύτιμο χρόνο τους μπροστά στο χαζοκούτι.

…Δεν ξέρω ειλικρινά πόση σημασία έχουν όλα αυτά τώρα που ο Αντώνης λείπει. Και ο ίδιος εξάλλου σιχαινόταν τους μύθους και τα ινδάλματα. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να προσφέρει, να αφήσει κάτι που πάνω του θα έβρισκες τα ίχνη του. Και αυτό το κατάφερε και με το παραπάνω. Δεν είναι λίγες οι φορές που το βλέμμα μου φρενάρει στη φωτογραφία απέναντι από το γραφείο μου. Σε φόντο σέπια τέσσερις φιγούρες χαμογελούν αγκαλιασμένες στο φακό, έτοιμες να χάσουν την ισορροπία τους. Ο Κανάκης, ο Αντώνης, ο Καλυβάτσης και εγώ. “Την καλύτερη φωτογραφία μας έχεις, μπαγάσα”, μου έλεγε με παράπονο, κάθε φορά που την έβλεπε. Του υποσχέθηκα να βρω τα αρνητικά και να του δώσω μία. Ακόμη του τη χρωστάω. Και να ήταν το μόνο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου