Breaking

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Τραγωδία: Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών Α.Ντινόπουλου

 

«Παθολογικά τα αίτια του θανάτου»

Νεκρός από «παθολογικά αίτια», όπως ανακοινώθηκε, είναι ο 33χρονος γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλειος-Σπυρίδωνας.

Ο νέος βρέθηκε στο διαμέρισμα του στον 5ο όροφο της οδού Μπουμπουλίνας  στα Εξάρχεια στον καναπέ του σαλονιού του χωρίς σημάδια ζωής.

Είχε διαβήτη τύπου Α και δίπλα του βρέθηκαν και τα φάρμακά του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρχε ανησυχία, γιατί από χθες το πρωί δεν απαντούσε στις κλήσεις και στις 15:30 ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβησαν στην οικία των Εξαρχείων, άνοιξαν την πόρτα όπου και τον εντόπισε νεκρό.

Ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις, δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος και δεν φαίνεται (εκ πρώτης όψεως) να είχε μπει κάποιος άλλος στο διαμέρισμα.

Ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και αύριο (3/5)  η κα Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομή και να λάβει τον ιατρικό φάκελο του θανόντος.

Σημειώνεται ότι ο Αργύρης Ντινόπουλος έχει ραδιοφωνική πολιτική εκπομπή στο Ellada FM και είναι βασικός podcaster του pronews.gr

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Διακρινόταν για την αγάπη του στο παρκούρ, στο οποίο μάλιστα είχε διακριθεί.

Ξεκίνησε από τα 14 του χρόνια και γρήγορα έφτασε σε διακρίσεις. Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα σπορ που απαιτεί άριστη φυσική κατάσταση.

Ο ίδιος είχε υποστεί πολλούς τραυματισμούς, όπως και όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά με αυτό το άθλημα.

Επίσης, ασχολήθηκε και με τις πολεμικές τέχνες, μεταξύ των οποίων το καράτε και το καποέιρα, πριν οδηγηθεί προς τον κινηματογράφο.

Τα βήματά του ξεκίνησαν όταν δούλεψε ως ηθοποιός και επαγγελματίας κασκαντέρ σε διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και μουσικά βίντεο κλιπ.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ντινόπουλος εργάστηκε κυρίως πίσω από τις κάμερες, στην παραγωγή και τη διαχείριση χώρων (location management). Εργάστηκε σε διαφημίσεις και ταινίες, ενώ έλαβε και βραβεύσεις για τη δουλειά του.

Πήρε, μεταξύ άλλων, το βραβείο Best Location από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, για το έτος 2020, στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για την ταινία KALA AZAR της Τζάνις Ραφαηλίδου γιατί «υπηρέτησε απόλυτα το όραμα της σκηνοθέτιδος επιλέγοντας πλούσιους αφηγηματικά χώρους ικανούς να υπαινιχθούν τις δικές τους σκληρές ιστορίες».

Ακόμα, έχει γράψει και σκηνοθετήσει τη δική του ταινία μικρού μήκους.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου προκάλεσε σοκ σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες ενώ σύμφωνα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook οι οικείοι του θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

To pronews.gr απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους γονείς, τους συγγενείς του θανόντος και τους οικείους του και ειδικά στον Αργύρη Ντινόπουλο που ανήκει στην στενή δημοσιογραφική οικογένεια μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου