Breaking

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Τώρα το…θυμήθηκαν! Έβρος: Οι αρχές καταγγέλλουν ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ

5d88664e2100006705d99c2b

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει η δράση κάποιων ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον Έβρο την ώρα που τα αστυνομικά μέτρα έχουν αυξηθεί στην περιοχή.

Πριν από τρεις ημέρες στις τοπικές αρχές στο Διδυμότειχο έφτασε ένα mail το οποίο είχε τις συντεταγμένες μιας νησίδας μέσα στο ποτάμι του Εβρου όπου υπήρχαν παράτυποι μετανάστες και οι ελληνικές αρχές έπρεπε να σπεύσουν για να τους σώσουν σύμφωνα με το Open.

Οι ελληνικές αρχές σήκωσαν drone πήγαν στο σημείο συνοριοφύλακες δεν εντοπίστηκαν τελικά οι παράτυποι μετανάστες, ωστόσο τέτοια σκηνικά είναι πολύ συχνά στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

Δηλαδή να κατακλύζονται οι αρχές στο Διδυμότειχο από mail ΜΚΟ που για κάποιο παράξενο λόγο γνωρίζουν τις συντεταγμένες παράτυπων μεταναστών και καλούν την Ελλάδα να πάει να τους σώσει.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και εκείνο που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις γνωρίζουν τις συντεταγμένες παράνομων μεταναστών. Γι’ αυτό τον λόγο ξεκινά έρευνα για το αν γνωρίζουν κάτι ενδεχομένως από τα ίδια τα παράνομα κυκλώματα. Στη ουσία ψάχνουν αν ει ναι σε επικοινωνία μαζί τους για να τους φέρουν στη χώρα μας.

Στη συγκεκριμένη έρευνα έχουν «κλειδώσει» τέσσερις ΜΚΟ οι οποίες τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται στον Εβρο με αυτόν τον τρόπο, κάτι το οποίο δεν γινόταν το προηγούμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου