Breaking

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα επικριτικά σχόλια για τις γυμνές της φωτογραφίες λίγο μετά την αποβολή

16521903348011

Κύμα οργής έχει προκαλέσει η απόφαση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, να ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες στο Instagram, λίγες μόλις ημέρες μετά την αποβολή του εμβρύου που κυοφορούσε.

Οι φωτογραφίες έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς οι followers της δεν μπορούν να καταλάβουν πώς μπορεί να ανεβάζει τέτοια στιγμιότυπα, ενώ της συνέβη κάτι τόσο δυσάρεστο.

Η ποπ σταρ όλες αυτές τις μέρες δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει προκλητικές και άκρως σέξι φωτογραφίες, ποζάροντας ολόγυμνη στο φακό.

Στην τελευταία φωτογραφία μάλιστα, όπου και δέχτηκε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια, πολλοί παρατήρησαν το αποτέλεσμα του κακού Photoshop. Κοιτώντας προσεκτικά τη φωτογραφία, θα παρατηρήσει κανείς ότι η πόρτα φαίνεται ότι δημιουργεί καμπύλη προς το σώμα της.

Μπορεί πολλοί να θαυμάζουν το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά στα περισσότερα σχόλια υπάρχει θυμός και έκπληξη, γιατί πριν από λίγες μέρες έχασε το μωρό της, το οποίο ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της.

«Σταμάτα το, δεν θα κάνω unfollow αλλά έχει αρχίσει και γίνεται πολύ περίεργο, μόλις έχασες ένα μωρό», «Περίεργος τρόπος να θρηνείς», «Φτάνει Μπρίτνει», «Χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια», «Η κοπέλα χρειάζεται ένα προφίλ στο OnlyFans», ήταν μόνο μερικά από τα πολλά αρνητικά σχόλια που απέσπασε, η τελευταία ανάρτηση της Σπίαρς.

Britney-Spears-Nude-The-Fappening-Blog-1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου