Breaking

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Καταγγελία χαροκαμένου πατέρα στην Prime News : «Μου σκότωσαν το παλικάρι μου με τα εμβόλια»

Share

Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε ένας χαροκαμένος πατέρας από τον Πειραιά στην Prime News. O 68χρονος άντρας σε πολύ άσχημη συναισθηματική κατάσταση μας περιέγραψε ότι ο μεγάλος του γιός αναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο εξαιτίας της επιβολής από την εργασία του και ότι μέχρι τη στιγμή που έφυγε, δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Παράλληλα μας είπε ότι σοβαρές παρενέργειες είχε και ο άλλος του γιος, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την καρδιά του.

«Έχασα τον γιο μου νοσηλευτή, πλήρως εμβολιασμένο, από ανακοπή, η νεκροψία που του έκαναν συγκεκριμένα απέδωσε τον θάνατό του σε πνευμονικό οίδημα και ανακοπή κατευθείαν, ούτε ”αχ” δεν είπε. Δούλευε σε ένα ίδρυμα για άστεγους, άπορους και ορφανά παιδιά στον Πειραιά.

Τον είχαν δυστυχώς υποχρεώσει από την εργασία του να κάνει το καταραμένο το εμβόλιο και από την ημέρα που μας χτύπησε η τραγωδία και εγώ και η γυναίκα του είμαστε πεπεισμένοι ότι το παλικάρι μας έφυγε από το εμβόλιο.

Είχε κάνει και τις τρεις δόσεις, όλες με το σκεύασμα της Pfizer. Την τρίτη την είχε κάνει στα τέλη Δεκέμβρη, ενώ την δεύτερη την είχε κάνει μόλις 3 μήνες νωρίτερα, τον Σεπτέμβρη του 21 δηλαδή και τον Μάρτιο το χάσαμε το παιδί, ήταν 38 ετών, 1.90, αθλητής, γυμναζόταν πάρα πολύ και όπως διαπιστώνετε, τον πρόσεξε πάρα πολύ και το κράτος…

Ετοιμαζόταν να παντρευτεί αλλά μέσα στην τραγωδία μας, ευτυχώς δεν πρόλαβε, και λέω ευτυχώς γιατί καταλαβαίνετε πως το δράμα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν είχε αφήσει πίσω του και ένα παιδί ορφανό. Σκέφτομαι πλέον να κινηθώ νομικά, να βρω έναν δικηγόρο και να του δώσω όλα τα χαρτιά που έχω μαζέψει, γιατί βλέπουμε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει, κάθε μέρα φεύγουν τόσα παιδιά άδικα, δεν υποφέρεται αυτό το πράγμα, το πιστεύω ακράδαντα ότι μου το έφαγαν το παιδί μου».

«Το παλικάρι μου δεν είχε παρουσιάσει παρενέργειες στις δύο πρώτες δόσεις, όμως παρενέργειες εμφάνισε ο άλλος μου ο γιός, άρχισε να πονά αριστερά στην καρδιά, στο μυϊκό σύστημα και τρέξαμε σε πάρα πολλούς γιατρούς, έκανε θεραπεία για την καρδιά για μυοκαρδίτιδα και καταφέραμε να τον γλυτώσουμε, αλλά ακόμα και τώρα έχει μυϊκούς πόνους, πηγαίνει και κάνει μασάζ και τέτοια. Να σημειώσω πως και αυτός δεν είχε παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα υγείας και πως ήταν και αυτός αθλητής».

Κλείνοντας, ο χαροκαμένος πατέρας σημείωσε πως και αυτός και η γυναίκα του θα κάνουν τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον χαμό του γιου τους αλλά και για όλα τα νέα παιδιά που «κάποιοι» αποφάσισαν να τα στείλουν στον τάφο πριν την ώρα τους….

primenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου