Breaking

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΤΑ 45 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ SILK OIL ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΚΑ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

ΨΣΔΨΣ

Στις εικόνες, που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου, στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Το άσπρο επαγγελματικό όχημα σταματά δίπλα από τις αντλίες, σαν να θέλει ο οδηγός να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή οι δύο δολοφόνοι βγαίνουν από την πίσω πόρτα κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα, σημαδεύοντάς τον. Πλησιάζουν τον άτυχο άνδρα, που έχει βγει από το όχημα, και τον πυροβολούν δεκάδες φορές.

Περνούν ακριβώς 10 δευτερόλεπτα. Με γρήγορα βήματα, κινούμενοι με την πλάτη στο βαν, οπισθοχωρούν και μπαίνουν στο βαν, το οποίο φεύγει από το πρατήριο.

Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα. Χρόνος αρκετός ώστε οι εκτελεστές να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1.

ΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου