Breaking

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ – ΔΥΟ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

5631439

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 55χρονου που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονο σύζυγό του στο Κουκάκι, προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακόμη κατά του 55χρονου απο την εισαγγελία ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος της συζύγου του. Και αυτό καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία ο 55χρονος είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Η αρχική ενημέρωση: 

Τραυματισμένος από την προσπάθειά του να αυτοκτονήσει μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 55χρονος άνδρας που σκότωσε τη 46χρονη γυναίκα του στο Κουκάκι.

Λίγο πριν τις 12:30 το πρωί του Σαββάτου έφτασε στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί ο 55χρονος άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι.

Ειδικότερα, ο 55χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για τη δολοφονία της 46χρονης συζύγου του στο Κουκάκι.

5631442

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας που βρήκε το θάνατο από το χέρι του συζύγου της στο σπίτι τους στο Κουκάκι, βρήκε δύο καίρια χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα.

Η γυναίκα επίσης είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο, που σημαίνει πως πριν τη σκοτώσει την είχε χτυπήσει επανειλημμένα.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στο Κουκάκι: Βασανιστικό θάνατο είχε η 46χρονη από τον σύζυγό της – Την ξυλοκόπησε πριν τη μαχαιρώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου