Breaking

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΕΠΊΣΗΜΑ 9 ΝΕΚΡΆ ΚΑΙ 1208 ΣΑΚΑΤΕΜΈΝΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΟΦΈΛΗ

Share

ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ: οι επόμενες πληροφόριες είναι από γερμανική εναλλακτική πληροφόρηση και κάνει θέμα για τους επίσημους θανάτους 9 παιδιών που φυσικά δεν είναι τα αληθινά νούμερα αλλά ελέγχονται από το γερμανικό οργανωμένο έγκλημα..

Προκειμένου να ταξινομηθεί σωστά αυτή η αναφορά, ένα γεγονός είναι σημαντικό: μόνο μεταξύ 1-10 τοις εκατό των ανεπιθύμητων παρενεργειών αναφέρθηκαν με τη συμβατική φαρμακευτική αγωγή. Το ποσοστό για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού είναι περισσότερο στο κατώτερο όριο. Αντίστοιχα, μπορεί κανείς να φανταστεί τις γιγάντιες σκοτεινές φιγούρες. Και: Ακόμη και μια δολοφονία με εντολή του κράτους με πειραματικά ναρκωτικά είναι καταρχήν ένα είδος φόνου.

Στις 9 Ιουνίου, ένα μέσο στο οποίο δεν θα έπρεπε να αναφέρεται απευθείας λόγω των υφιστάμενων οδηγιών της ΕΕ που είναι αντισυνταγματικές και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα εξέδωσε μια συγκλονιστική έκθεση. Το Paul-Ehrlich-Institut φέρεται να αποκάλυψε στους δημοσιογράφους συναδέλφους του που κρατούσε στο παρελθόν μυστικά στοιχεία σχετικά με αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών μετά τους «εμβολιασμούς» κατά του Covid 19.

Οι ερωτήσεις συναδέλφων δημοσιογράφων έμειναν αναπάντητες για μήνες – τώρα μάλλον ήταν «τυχεροί». Τα στοιχεία για 1.000 κατεστραμμένα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων 9 ανηλίκων που πέθαναν, αφορούν το έτος 2021 και το πρώτο τρίμηνο του 2022.

greek-dutch-truth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου