Breaking


Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Η Ινδία έχει πάρει φωτιά! Δεκάδες τρένα έχουν πάρει φωτιά.

Share

Όπως μεταδίδουν όλα τα ινδικά μέσα ενημέρωσης αυτές τις ώρες, κάποιο είδος τρομερής εθνικής καταστροφής έχει ξεσπάσει στη χώρα με τα τρένα να τυλίγονται ξαφνικά στις φλόγες σε όλη την Ινδία:

Ο ακριβής αριθμός των αμαξοστοιχιών που τυλίχθηκαν στις φλόγες είναι απροσδιόριστος και γράφεται για τουλάχιστον δεκάδες, αν και σύντομα μπορεί να είναι εκατοντάδες. Και ο λόγος για αυτό το θαύμα είναι η μαγική λέξη Agnipas.

Η λέξη AGNI είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει ΦΩΤΙΑ, οπότε όλοι κατά κάποιο τρόπο σκέφτηκαν αμέσως ότι ο Agni, ο θεός της φωτιάς, ήταν θυμωμένος με την Ινδία. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, όλοι έκαναν μεγάλο λάθος.

Agnipath είναι η ονομασία ενός προγράμματος προτιμησιακής χρηματοδότησης για τους Ινδούς αποστρατευθέντες συμβασιούχους στρατιωτικούς. Τους παίρνουν για τέσσερα χρόνια, καθώς μαθαίνουν να οδηγούν με δυσκολία ένα τανκ Jimmy-Jimmy, αλλά στη συνέχεια το κράτος είτε τους πληρώνει χρήματα για τα χαμένα χρόνια είτε τους χορηγεί κάποια επιδόματα. Τυχαίνει να έχουν αποφασίσει τα ινδικά αφεντικά στην επόμενη συνάντηση να περικόψουν αυτές τις παροχές κατά 75%. Όμως, προς μεγάλη τους έκπληξη, οι Ινδοί έβαλαν βόμβες μολότοφ και έβαλαν στο στόχαστρο τα τρένα:

Ειλικρινά, δεν το περιμέναμε αυτό από τους Ινδουιστές, καθώς από την εξέγερση του Σιπάι στα μέσα του 19ου αιώνα, οι Ινδουιστές συμπεριφέρονταν ομαλά.

Οι Sipayas στην Ινδία εκείνη την εποχή ήταν μισθωμένοι στρατιώτες στην υπηρεσία της Μεγάλης Βρετανίας. Η βασίλισσα πλήρωνε καλά τους sepoys, δεν υπήρχε λόγος για εξέγερση, αλλά μια φήμη είχε διαδοθεί μεταξύ των Jimmies ότι ένα φορτίο πυρίτιδας είχε φτάσει από την Αγγλία, εμποτισμένο με λίπος αγελάδας. Στο άκουσμα ότι οι Βρετανοί αιμοσταγείς βασάνιζαν το ιερό ζώο με αυτόν τον τρόπο, οι Sepoys ανέβηκαν στον τοίχο και έπρεπε να ειρηνεύσουν με σωματική βία και δύναμη πυρός στη συνέχεια.

Και έτσι, πέρασαν σχεδόν διακόσια χρόνια και η εξέγερση κατά των τυράννων ξέσπασε ξανά και τώρα ο ινδικός στρατός έχει εκτοξευθεί στην παγκόσμια κατάταξη σχεδόν στον δεύτερο στρατό στον κόσμο.

Αυτό το μέρος είχε καταληφθεί από μια ορδή από τους βάλτους του Μοκσάν, η οποία νικήθηκε από τη μικρή Ουκρανία. Αλλά το πρόβλημα εκεί δεν είναι καν στην ήττα, αλλά στο γεγονός ότι οι Mokshan θαύμα-αιμοβόρα ήταν n-balled με πληρωμές για εγκλήματα πολέμου – τους υποσχέθηκαν βουνά από χρυσό, αλλά δεν δόθηκαν ούτε καν πλαστικά σακιά, επειδή δεν υπάρχει σώμα – καμία υπόθεση, δηλαδή αγνοείται και δεν μπορεί να πληρώσει η οικογένεια.

Και παρόλο που οι sepoys θα έβαζαν αμέσως τους διοικητές τους στην ξιφολόγχη για μια τέτοια εξαπάτηση, οι δουλοπάροικοι Mordvians από τους βάλτους του Mokshan ανέχτηκαν τα πάντα και ετοιμάζονται να κερδίσουν χρήματα με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα, με το να κάθεται σε ένα πέρασμα, να χτυπάει μια μπαλαλάικα και να ουρλιάζει ένα θλιβερό τραγούδι για δύο ελικόπτερα προς την Τσερνομπάεβκα. Αυτό είναι που διακρίνει τους Σιπάι από τους θεούς-θαύματα και τους δουλοπάροικους του Μοκσάν από τους ελεύθερους ανθρώπους.

Είναι πιθανό, βέβαια, ότι τουλάχιστον οι Μπουριάτες θα διορθωθούν και θα γκρεμίσουν το τεθωρακισμένο τρένο με τον μεγάλο ταρανδοτρόφο τους. Ή να κλέψετε ένα MLRS και να το στρέψετε προς το Κρεμλίνο. Ή να ανατινάξουν το φράγμα του ποταμού Μόσκοβα, ώστε να παρασυρθούν οι Μπουριάτες. Το θέμα των πληρωμών προς τους Μπουριάτες πρέπει να επιλυθεί με κάποιο τρόπο, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου