Breaking

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Ολοκληρώθηκε ο ελαιοχρωματισμός των προκατασκευασμένων αιθουσών – Ευχαριστήρια Επιστολή της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Κορίνθου

Κοινοποίηση ειδήσεων

Πριν την ολοκλήρωση του σχολικού έτους , άλλο ένα σημαντικό έργο ολοκληρώθηκε στο σχολείο μας.

Μετά από προσπάθειες πολλών ετών, τόσο από τη Διοίκηση του Σχολείου όσο και από τα Διοικητικά Συμβούλια  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, έγινε ο ελαιοχρωματισμός των προκατασκευασμένων αιθουσών όπου στεγαζόταν οι τάξεις Α΄, Β΄και Γ΄ καθώς και των δύο αιθουσών διδασκαλίας όπου στεγαζόταν η Δ΄και η Ε΄.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο,  κ. Μιχάλη Κλεπετσάνη και  τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, που συμφώνησαν να καλυφθεί  η δαπάνη ελαιοχρωματισμού,  διαθέτοντας το απαραίτητο ποσό από τα λειτουργικά της Σχολικής Επιτροπής.  Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας συνδράμουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μαθητών και των δασκάλων στο σχολείο. Το Μάρτιο είχαν εγκρίνει επίσης σημαντική δαπάνη για αντικατάσταση των κλιματιστικών στις  προκατασκευασμένες αίθουσες διδασκαλίας, κατόπιν αιτήματος της Διευθύντριας του Σχολείου.

Ευελπιστούμε στην ολοκλήρωση των εργασιών του Νέου Σχολείου.

Μέχρι τότε όμως χαιρόμαστε, που τη νέα σχολική χρονιά οι μικροί μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν τις ανανεωμένες όμορφες αίθουσες.

Εμείς, να ευχηθούμε στην διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Κορίνθου, Καλή συνταξιοδότηση να είναι καλά και να έχει υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου