Breaking

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Άγγελου Χρονά στο Κέντρο Υγείας Νεμέας

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε Υγειονομικές δομές της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άγγελος Χρονάς βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Νεμέας στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

Τον κ. Χρονά συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας  Αναστάσιος Γκιολής και οι δύο Ιατροί  κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, στο χώρο του Κέντρου Υγείας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί με τους συναδέλφους τους αλλά και το λοιπό προσωπικό για τα θέματα που αφορούν στην λειτουργία του Κέντρου και για τις ανάγκες που υπάρχουν στις κτιριακές υποδομές αλλά και σε Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Οι Ιατροί του Κέντρου ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και έγινε αναφορά για το πώς θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ευρωπαϊκοί πόροι.

Ο κ. Χρονάς τόνισε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση  της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία κρίνεται πολύ σημαντική, όπως φάνηκε και στη διάρκεια της πανδημίας, ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά.

Οι επαφές και οι συναντήσεις του κ. Χρονά με φορείς της Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου