Breaking

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Βίντεο-σοκ: Πορεία Πακιστανών χθες με αμάξια και μηχανές στο κέντρο της Αθήνας. Επίδειξη δύναμης ενός χρήσιμου «εργαλείου» της Τουρκίας μέσα στην Αθήνα. Όποιος κατάλαβε…κατάλαβε…

Share

Για άλλη μία φορά οι Πακιστανοί έκαναν πορεία στο κέντρο της Αθήνας υπό την ένοχη-ανοχή της Κυβέρνησης!

Με συνθήματα μίσους κατά της Ινδίας, πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την Ινδική πρεσβεία, εγείροντας παράλληλα ερωτήματα για το τι θα πράξουν σε περίπτωση σύγκρουσης της Ελλάδας με την Τουρκία! Ακούει ο Πρωθυπουργός;

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανδρέα Μουντζουρούλια (εδώ & εδώ), εκπρόσωπος των Πακιστανών ευχαριστεί όσους βρέθηκαν χθες έξω από την Ινδική πρεσβεία, ενώ πραγματοποιήθηκε και πορεία Πακιστανών με αμάξια και μηχανές στο κέντρο της Αθήνας…χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς!

Ταυτόχρονα, σε άλλο βίντεο, βλέπουμε εκπρόσωπο του ΡΤΙ Ελλάδος (κόμμα Χαν) υβριζει την Ινδία επί ελληνικού εδάφους!

Και το χειρότερο; Υπό αστυνομική συνοδεία ήταν οι Πακιστανοί χθες, ζήτησαν και πήραν άδεια για κάνουν προπαγάνδα!

Σε περίπτωση σύγκρουσης της Ελλάδας με την Τουρκία, αυτοί οι Πακιστανοί θα ήταν ένα χρήσιμο ”εργαλείο” για την Τουρκία. Κάποιοι στην Αθήνα δεν ”βλέπουν” το κακό που έρχεται παρά τις προειδοποιήσεις μας!

Οι διαδηλωτές σήκωσαν και την σημαία του ισλαμιστικού κινήματος Tehreek e Labbaik Pakistan (TLP) μέσα στην Ελλάδα! Πρόκειται για μία άκρως προκλητική κίνηση, καθώς αυτή η οργάνωση στηρίζει την τρομοκρατία!

ellinikiafipnisis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου