Breaking

Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ : «ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΑΡΑΡΙΙ

Παρακολουθήστε τον σύμβουλο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και προφήτη της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, Yuval Noah Harari, να ανακοινώνει πως η ανθρωπότητα θα γίνει μία μάζα, ένα ενιαίο σύνολο, χωρίς ανεξαρτησία, υπακούοντας προφανώς στις κεντρικές εντολές μίας παγκόσμιας εξουσίας!

Ο ορισμός του ΣΚΟΤΟΥΣ, χωρίς ελευθερία σκέψης, τάση ανεξάρτητης δημιουργίας και διαφορετικότητα…!!!

 

«Η ανθρωπότητα γίνεται όλο και περισσότερο ενωμένη όχι με την έννοια ότι όλοι συμφωνούν ή δεν γίνονται πόλεμοι αλλά όλα γίνονται ένα ενιαίο σύστημα (σ.σ. με κοινή αφετηρία τον ΥΛΙΣΜΟ και πως αυτό εδώ που ζούμε είναι η απόλυτη αλήθεια)!!!

Από μια κατάσταση με χιλιάδες ανεξάρτητες απομονωμένες φυλές, τώρα έχουμε ένα παγκόσμιο σύστημα αυτό είναι πολύ σαφές, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι βλέπουμε καθαρή βελτίωση στην ανθρώπινη ηθική ή οποιαδήποτε σαφή βελτίωση στην ευτυχία».
Δείτε το βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου