Breaking

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

«ΒΟΜΒΑ» από τους πολιτικούς στην Ολλανδία: Εκεί οδηγείται η Ευρώπη, θα προτείνουν ΣΕ ΟΛΟΥΣ τα τσιπάκια

Share

Οι πολιτικοί ηγέτες των κρατών έχουν αφεθεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μεταξύ αυτών και η ηγεσία της Ελλάδας…
Το ολλανδικό κόμμα Φόρουμ για τη Δημοκρατία (FvD) και η πολιτικός Simone Kerseboom τα βάζουν με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο αναλαμβάνει τα ηνία και οδηγεί την Ευρώπη στο χάος!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η μάζωξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η πιο περίφημη συνάντηση της ελίτ του πλανήτη, έλαβε τελικά χώρα στο Νταβός στα τέλη Μαΐου μετά από ένα 2ετές διάλειμμα λόγω του covid.

Οι συνήθεις ύποπτοι, απ’ τον Bill Gates και κάτω, ήταν όλοι εκεί.

Συζητήσεις επιτροπών για κάθε είδους θέματα συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας του Τύπου, της ”παραπληροφόρησης”, του μετανθρωπισμού, της παγκοσμιοποίησης, της ενεργειακής μετάβασης και της επισιτιστικής κρίσης ήταν μέρος της ατζέντας.

Ένα μέρος ώστε οι ηγέτες του πλανήτη να συζητήσουν σχέδια για τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου και με πάθος να προβλέψουν την απώλεια της ευημερίας των απλών πολιτών: ”Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι.”

Oνειρεύονται έναν ακόμη πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο χωρίς σύνορα και κράτη… Υπουργοί κρατών της Ε.Ε φαντασιώνονταν έναν ευρωστρατό.

Και τι γνώμη έχετε για την ατζέντα τους του μετανθρωπισμού ή για τις προσπάθειές τους να καταστήσουν κανονικότητα έναν κόσμο, στον οποίο σε όλους μας έχουν εμφυτευθεί τσιπάκια που θα μας πουλήσουν υπό το πρόσχημα της αποδοτικότητας, της προόδου και της βελτίωσης της ανθρώπινης κατάστασης;

Ο Klaus Schwab έχει καυχηθεί ότι ”το φόρουμ του διεισδύει στις κυβερνήσεις πολλών χωρών.

Πολιτικοί όπως ο Εμμανουέλ Μακρόν και ο Τζάστιν Τρουντό (σ.σ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης) στην τελική υπήρξαν νεαροί ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ».

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου