Breaking

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Ο Δημήτρης Λιαντίνης και οι Νέες Γενεές!

 

Share

“Η τελευταία μου πράξη έχει το νόημα της διαμαρτύρησης για το κακό που ετοιμάζουμε εμείς οι ενήλικοι στις αθώες νέες γενεές που έρχουνται. Ζούμε τη ζωή μας τρώγοντας τις σάρκες τους. Ένα κακό αβυσσαλέο στη φρίκη του. Η λύπη μου γι’ αυτό το έγκλημα με σκοτώνει.”

Από το τελευταίο γράμμα που άφησε ο Δημήτρης Λιαντίνης*1 στην κόρη του Διοτίμα! Φαίνεται ότι ο Λιαντίνης είχε διαισθανθεί και προϊδεί μέσα από τα μάτια της φιλοσοφικής του συνείδησης το Μακελειό που έρχεται στην ελληνική κοινωνία. Ο Λιαντίνης έφυγε από αυτό τον υπερβολικά παράδοξο κόσμο, τον Ιούνιο του 1998. 24 αργότερα, ο ελληνικός λαός θα βιώσει τη φρίκη, του να αρχίσουν να χάνονται παιδιά χωρίς καμία αιτία και λογική εξήγηση. Πατέρας χάνει τη 12χρονη κόρη του μέσα στον ύπνο της*2. Γονείς χάνουν το 7χρονο αγοράκι τους έτσι ξαφνικά*3. Μια ασύλληπτη τραγωδία Εσχατολογικών διαστάσεων έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες εντός της χώρας.

Οι Νεοέλληνες, όσοι είναι να ξυπνήσουν και δεν αφυπνίστηκαν την άνοιξη του 2020, θα ξυπνήσουν με τον πολύ άσχημο τρόπο. Έρχονται ανεξέλεγκτες καταστάσεις στη χώρα. Προετοιμαστείτε! Το λέμε κάθε μέρα! Θέλουμε να μείνετε όρθιοι! Να μην χάσετε το μυαλό σας όταν έρθει το Χάος! Για το οποίο δεν θα προειδοποιηθείτε από τα κανάλια, ούτε φυσικά από τον Πρωθυπουργό της χώρας!

Ο Λιαντίνης ίσως γι αυτό να έφυγε τελικά. Ίσως βίωνε πιο πολύ απ’ όλους την αυτοκαταστροφική πορεία που είχε πάρει ο εγχώριος Ελληνισμός ήδη από τότε. Ίσως να ντρεπόταν που είναι Έλληνας τόσο πολύ όσο ντρέπομαι και εγώ τώρα, 24 χρόνια μετά*4! 24 χρόνια συνεχούς αταξίας μέσα στον Ελλαδικό χώρο, συνεχούς και ανελέητης διαφθοράς, μιζέριας, τρέλας, ατιμασμού και εκπόρνευσης όλων των γενεών και όλων μας των ψυχών. Η τραγωδία της χώρας είναι πάντα πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φανταζόμαστε. Και ίσως ο Λιαντίνης να την είχε νιώσει επ ακριβώς. Και στα χρόνια του και στα χρόνια μας.

Εδώ εγώ, 21 ετών (το 2003, ακόμα έψαχναν το λείψανο του Λιαντίνη) σπουδαστής στο Ηράκλειο της Κρήτης, σέρνοντας μέσα μου τις δεκάδες ματαιώσεις της προσωπικότητάς μου και την απόλυτη δυστυχία της παιδικής μου ηλικίας, άρχισα να προβλέπω από τότε μαύρες και σκοτεινές ημέρες για τη χώρα μου Ελλάδα!

Τις έβλεπα να έρχονται, τότε που οι φοιτητές έπαιζαν τάβλι κάθε μέρα αμέριμνοι στο εστιατόριο της Σχολής, μην ξέροντας τι άλλο να κάνουν για να περάσει η ώρα τους και τα νιάτα τους (!!!).

Που περίμεναν τα μεγάλα πάρτυ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τα σκυλοτράγουδα της μηδενικής μουσικής αξίας και ποιότητας*5, για να βγουν έξω το Σαββατόβραδο και να φλερτάρουν με το άλλο φύλο, μέσα σε μια κονσερβοποιημένη διασκέδαση, εντός φοβερών καταπιεστικών για την Συνείδηση πλαισίων, που τα ένιωθα από τόσο μακριά, που δεν χρειάστηκε να πάω ούτε μια φορά στη ζωή μου για να δω από κοντά πώς είναι και “να έχω άποψη”.

Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα ζήσεις για να έχεις άποψη. Τα ζεις και εκ του μακρόθεν. Γιατί μυρίζουν από χιλιόμετρα μακριά. Βρομάνε θάνατο του πνεύματος και εκπόρνευση των συνειδήσεων!

Τότε που ως ακροαριστερός, ήξερα ότι έχω απόλυτο δίκιο όταν λέω πως ο Καπιταλισμός είναι πηγή ανισοτήτων, δυστυχίας και ανισορροπίας σε μια κοινωνία, ήξερα πολύ καλά ότι η τότε άκρα Αριστερά παρήγαγε σκέψη, κοινωνικό προβληματισμό, διάλογο, ιδεολογικές ζυμώσεις, γνώση, διάθεση εξέγερσης απέναντι σ ένα Κοινοβουλετικό Σύστημα που έμπαζε από παντού ήδη από τότε, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτός που κέρδιζε τις εντυπώσεις και την εξουσία μέσα από τις φοιτητικές εκλογές ήταν η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ. Οι νεολαίες του απόλυτου κενού, του τίποτα, της αποχαυνωσης και της εκπόρνευσης της Συνείδησης. Της εξαγοράς της συνείδησης με φτωχά και υστερόβουλα μέσα, προκειμένου να μας κυβερνούν αυτοί που δεν έχουν ψυχή! Που δεν έχουν νου, που δεν έχουν κουλτούρα, μορφωτικό επίπεδο και συναισθηματική νοημοσύνη (EQ)!

Πάντα χάναμε και χάνουμε, όσα κιλά δίκιο και να έχουμε, από κάτι κυρίους άψυχους, από ένα αόρατο συστηματάκι ηθικής και αξιακής εξαθλίωσης, που εξαγοράζει συνειδήσεις όλα αυτά τα χρόνια για μια κοπέλα ή ένα αγόρι, για σημειώσεις σ ένα μάθημα που δεν πάτησες ποτέ, και άρα δεν σου άξιζε να τις αποκτήσεις, για μια θέση στο Δημόσιο που δεν σου άξιζε ποτέ γιατί δεν πληρούσες τα προσόντα (ή και που ακόμα χειρότερα, δεν ήταν το πεπρωμένο σου να είσαι εκεί ή που δεν έχει καμία σχέση με τα ταλέντα που σου χάρισε ο Θεός και για τα οποία έχεις ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΎΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!).

Στην πραγματικότητα δεν χρειαζόταν καν να είσαι ένας Δημήτρης Λιαντίνης, ένας Μάνος Χατζιδάκις, ένας Τζίμης Πανούσης, ένας Νικόλας Άσιμος, ένας Σεφέρης, ένας Ελύτης, ένας Καργάκος, για να δεις μπροστά σου τις πάμπολλες φόλες-παγίδες που έχουν στήσει στον ελληνικό λαό! Προετοίμαζαν το έδαφος της διάλυσης της χώρας δεκαετίες πριν! Τώρα είμαστε στο 0,1 πριν το απόλυτο Χάος! Και δεν φαίνεται καμία ελπίδα στον ορίζοντα. Ελπίδα εννοώντας από συλλογικής άποψης. Εξ απόψεως σύντομης πιθανότητας ανατροπής της Μαφιόζικης Εγκληματικής Οργάνωσης που κυβερνά τη χώρα.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
*1 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%9B%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%82

*2 ΠΗΓΗ: https://www.in.gr/2022/06/01/greece/sok-sti-thessaloniki-pethane-ston-ypno-tis-koritsi-12-eton/

Στο μεταξύ ο τραγικός πατέρας, βιάστηκε την αμέσως επόμενη μέρα από τον χαμό της αδικοχαμένης κόρης του, ότι “το εμβόλιο δεν έχει καμία σχέση”. Συγκεκριμένα δήλωσε πως«Το εμβόλιο δεν έχει καμία σχέση» λέει ο πατέραςΟ πατέρας σημειώνει ότι ο «άγγελος» τους δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και ότι οι εξετάσεις που έκανε κάθε χρόνο ήταν πολύ καλές. Ο πατέρας διευκρινίζει ότι η κόρη του ήταν πλήρως εμβολιασμένη και τονίζει στο protothema.gr ότι το εμβόλιο δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τον χαμό του παιδιού του.

Και το ερώτημα που τίθεται αμείλικτο εδώ είναι: και που το ξέρετε κύριε; γιατί βιάζεται τόσο πολύ να αθωώσει το εμβόλιο για τον Covid19 πριν βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις; Αυτό τώρα δεν είναι απόδειξη τυφλής πίστης στην “Επιστήμη”; Δεν δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός έχει χάσει την ψυχραιμία του; Δεν δείχνει στο βάθος έναν πανικό από την πλευρά του για το τι θα γίνει στη ζωή του εάν αποδειχθεί ότι ο ίδιος έσπρωξε το παιδί του στον εμβολιασμό, και ότι ο εμβολιασμός ευθύνεται τελικά για τον θάνατο της μικρής;

ΠΗΓΗ

*3 ΠΗΓΗ

*4 Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, τελειόφοιτος ΜΠΣ Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ, υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη και μουσικός. Επισκεφτείτε το www.eiselixibooks.gr και τις σελίδες Πνευματική Ψυχολογία & Romanos The Melodian στο fb

*5 Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα, έστω και 19 χρόνια μετά: Πανωλεθρία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές που έγιναν ξανά μετά από τριετή και τελείως…Νεοδημοκρατική παύση!

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου