Breaking

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Η σφαγή του Γιουβάλτι ήταν μια ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ επιχείρηση απόσυρσης

Share

Η σφαγή στην πόλη του Γιουβάλτι (Uvalde) της πολιτείας του Τέξας ήταν μια ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ επιχείρηση STAND DOWN (απόσυρσης – χαλάρωση από κατάσταση ετοιμότητας ή εγρήγορσης) – οι αρχές επιβολής του νόμου έσωσαν τα δικά τους παιδιά ενώ στους γονείς ψέκασαν με σπρέι πιπεριού και φόρεσαν χειροπέδες.

Είναι πλέον 100% σαφές ότι ο μαζική σφαγή στο Γιουβάλτι ήταν μια «επιχείρηση απόσυρσης», που σημαίνει ότι οι αστυνομικές αρχές έλαβαν σκόπιμα εντολή να παραιτηθούν για να γίνει η σφαγή. Ο στόχος? Ο έλεγχος των όπλων, φυσικά.

«Η αστυνομία του Γιουβάλτι στεκόταν έξω από το σχολείο ενώ οι γονείς τους παρότρυναν να πάνε μέσα κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών», δηλώνει ο τίτλος ενός άρθρου από το ThePostMillennial.com:

«Πηγαίνετε μέσα! Πηγαίνετε μέσα!» Οι γυναίκες φώναξαν στους αστυνομικούς καθώς οι αστυνομικοί στέκονταν έξω από το σχολείο, δεν μπήκαν για να παρέμβουν και να αποτρέψουν τη σφαγή, σύμφωνα με το Associated Press. Ο ένοπλος εγκλωβίστηκε σε μια τάξη για 40 λεπτά, όπου δολοφόνησε 19 παιδιά και 2 δασκάλους.

Ένας πατέρας που έχασε μια κόρη στο μακελειό έθεσε την ιδέα να αυτοκινητοποιηθούν, οι ίδιοι χωρίς όπλα, ενώ η αστυνομία έμενε αδρανής.

«Ας βιαστείτε γιατί οι αστυνομικοί δεν κάνουν τίποτα όπως υποτίθεται ότι κάνουν», είπε ο Χαβιέ Καζάρες. «Θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα». Η κόρη του Τζάκλιν Καζάρες σκοτώθηκε μέσα. Όταν άκουσε για τους πυροβολισμούς, έτρεξε προς το σχολείο μόνο για να βρει αστυνομικούς να στέκονται έξω.

Έχουμε επίσης μια ιστορία από το αριστερό μέσο ενημέρωσης MSN, που δηλώνει, «Ο αστυνομικός του Γιουβάλτι παραδέχεται ότι οι αστυνομικοί έσωσαν τα δικά τους παιδιά από τον δολοφόνο στο δημοτικό σχολείο Ρομπ Ελεμένταρι (Robb Elementary) πριν σταματήσουν τον σκοπευτή»:

Ένας αστυνομικός παραδέχτηκε ότι η αστυνομία μπήκε μέσα στο σχολείο για να σώσει πρώτα τα παιδιά τους αντί να σταματήσει τον πυροβολητή.

Ο αξιωματικός είπε, «[υπήρχαν] οικογένειες μερικών αστυνομικών που προσπαθούσαν να βγάλουν τα παιδιά τους από το σχολείο επειδή ήταν μια κατάσταση ενεργού πυροβολητή».

Ο αστυνομικός συνέχισε να μιλάει για την κατάσταση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τους αστυνομικούς που μπήκαν για να σώσουν τα παιδιά τους αρχικά.

Το βίντεο δείχνει συντετριμμένους γονείς να παρακαλούν τους αστυνομικούς να μπουν στο σχολείο καθώς ακούγονταν τα κλάματα και οι κραυγές των παιδιών μέσα.

Λοιπόν, για να καταλάβουμε… οι ίδιοι μπάτσοι που απέτρεψαν τους γονείς, τους οποίους ψέκασαν με πιπέρι και επιτέθηκαν σε άλλους γονείς για να τους εμποδίσουν να μπουν μέσα, έσπευσαν μέσα οι ίδιοι, μόνο και μόνο να σώσουν τα δικά τους παιδιά;

Αυτή είναι η κατάσταση επιβολής του νόμου; Ακόμα και στο Τέξας;

Θα μπορούσαν να είχαν πυροβοληθεί!

Μία από τις πιο απογοητευτικές εξελίξεις σε όλο αυτό είναι το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Τέξας DPS υπολοχαγός Κρις Ολίβαρεζ είπε σε συνέντευξή του στο CNN ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να καταδιώκουν τον ύποπτο αμέσως γιατί «θα μπορούσαν να είχαν πυροβοληθεί». Αυτό αναφέρθηκε από τους The Epoch Times:

Ένας αξιωματούχος του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας (DPS) είπε ότι οι αξιωματικοί «θα μπορούσαν να είχαν πυροβοληθεί» εάν εμπλέκονταν με τον ένοπλο που είχε κρυφτεί με τα θύματά του σε μια τάξη στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ προτού φτάσει μια ειδική ομάδα τακτικής.

«Ακούνε πυροβολισμούς. Δέχονται πυροβολισμούς. Σε εκείνο το σημείο, αν συνέχιζαν περαιτέρω χωρίς να γνωρίζουν πού βρισκόταν ο ύποπτος, θα μπορούσαν να τους είχαν πυροβολήσει, θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί και σε εκείνο το σημείο, αυτός ο ένοπλος θα είχε την ευκαιρία να σκοτώσει άλλους ανθρώπους μέσα σε αυτό το σχολείο.»

Σύμφωνα με αυτό το πρότυπο, λοιπόν, όλοι οι πυροσβέστες πρέπει απλώς να στέκονται πίσω και να παρακολουθούν τα κτίρια να καίγονται, γιατί αν προσπαθήσουν να καταπολεμήσουν τη φωτιά, «θα μπορούσαν να είχαν καεί».

Και υποθέτω ότι όλοι οι στρατιωτικοί στρατιώτες θα πρέπει να αρνηθούν να πολεμήσουν στο πεδίο της μάχης γιατί αν μπουν στο πεδίο της μάχης, «θα μπορούσαν να έχουν δεχθεί πυρά πυροβολικού».

Και ο νοών νοήτω.

Αυτό είναι τρελό.

Στο σημερινό podcast, απαιτώ από τους μπάτσους που δεν είναι πρόθυμοι να κυνηγήσουν ενεργούς σκοπευτές να παραδώσουν τα σήματα τους και να σταματήσουν να προσποιούνται ότι είναι αστυνομικοί. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να βάλετε την ζωή σας μπροστά όταν μετράει, τότε δεν είστε αστυνομικοί.

Πηγή: Natural News

Μετάφραση στα Ελληνικά: Ξένια Ιωαννίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου