Breaking

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

«ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» – ΞΕΣΠΑΕΙ ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΕΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΟΠΥΥ

Share

Συγκλονιστικά όσα δήλωσε μιλώντας στη σημερινή εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» και στον Γρηγόρη Σερέτη ακροάτρια του Focus FM 103,6.

«Επειδή κάποια στιγμή τόλμησα να καταγγείλω ως επιθεωρητής, να βγάλω πόρισμα για μία απάτη εκατομμυρίων (…) με πήγαν μετά από 41 χρόνια, μετά από 25 επιτελικές θέσεις, 6 χρόνια επιθεωρητή, εργάτρια στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ αυτή τη στιγμή επιμένει ότι είμαι απαραίτητη για να ανοίγω κιβώτια στο φαρμακείο» σημείωσε. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, «Έδωσα τον αγώνα μου για να μη πληρωθεί συγκεκριμένος φαρμακοποιός και εταιρεία. Πήγανε με νύχια και με δόντια, διέρρηξαν το γραφείο μου, έκαναν άλλο πόρισμα, πήραν όλο το υλικό που είχα κάνει, (…) και πήγαν πλήρωσαν τον φαρμακοποιό».

«…πρέπει λέει να είμαι εργάτρια στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ…γιατί ελέγχω, δεν αφήνω τίποτα από το 2001.. το 2014 έβγαλα αυτή την απάτη την οποία ο Εισαγγελέας την έβαλε αρχείο, πού βασίστηκε δεν ξέρω» δήλωσε κάνοντας λόγο για «παραδικαστικό κράτος»

«Δεν αντέχω άλλο… έφτασα στην αυτοκτονία, νοσηλεύτηκα 2 εβδομάδες στο ψυχιατρείο γιατί φώναζα ότι θέλω να πεθάνω, κανένας δεν με άκουγε, έστειλα επιστολή στον ΠΘ ότι θα αυτοκτονήσω… αδιαφόρησε πλήρως…» ανέφερε.

«Ξεπέρασα τα όρια της φτώχειας… δεν μπορώ να ζήσω, φλερτάρω πάλι με την αυτοκτονία» είπε.

Ακούστε εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου