Breaking

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Μπάσκετ: Ανανέωσε με τη Ζενίτ για δύο χρόνια ο Μάνος Παπαδόπουλος

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022

Μπάσκετ: Ανανέωσε με τη Ζενίτ για δύο χρόνια ο Μάνος Παπαδόπουλος	Την ανανέωση της συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια με τον Μάνο Παπαδόπουλο ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Μετά από τρεις δεκαετίες στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είτε ως μάνατζερ, είτε ως στέλεχος, αλλά και πρόεδρος των «πρασίνων», ο Μάνος Παπαδόπουλος ανέλαβε αθλητικός διευθυντής της ρωσικής ομάδας το 2020 για να κατακτήσει φέτος τον πρώτο τίτλο της στη VTB League.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζενίτ, η οποία δεν θα μετέχει στην Ευρώπη φέτος, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο Μάνος Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο για την εμπιστοσύνη. Είμαι βέβαιος πως μέχρι την επόμενη σεζόν, με την υποστήριξη του συλλόγου και έναν προπονητή υψηλού επιπέδου, θα "χτίσουμε" ξανά μια πολύ αποτελεσματική ομάδα».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ζενίτ, Αλεξάντερ Τσερκόβνκι, υπογράμμισε: «Η συμβολή του Μάνου Παπαδόπουλου στην ομάδα μας είναι εμφανής. Οι ικανότητές του είναι τέτοιες που με χαροποιεί που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου