Breaking

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ Μητσοτάκης και Πλεύρης! Γυναίκα ΞΕΣΠΑ για τον γιο της: Δεν του έκαναν ΕΚΤΑΚΤΟ χειρουργείο λόγω COVID, έχασε ΑΙΜΑ! vid

Share

Μετά από δυστύχημα! Αναγκάστηκε να τον πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο γιατί είχε εσωτερική αιμορραγία…

Διέλυσαν την Υγεία με την υστερία COVID και τις απολύσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να τους πάρουν πίσω!

Γυναίκα περιέγραψε το «Γολγοθά» που πέρασε ο γιος της, τον οποίο είχαν στο Θριάσιο με κάταγμα στο μηρό και του ζήτησαν να περιμένει επί 12 ημέρες για να χειρουργηθεί.

«Στις 4 Μαΐου είχε ο γιος μου ένα τραυματισμό με μηχανάκι σε μια λεωφόρο στην Αθήνα. Ενημερώθηκα ότι τον πήγαν στο Θριάσιο και πήγα αμέσως εκεί. Τον πήγαν στα επείγοντα, του έκαναν εξετάσεις και διαγνώστηκε με κάταγμα στο μηριαίο οστό. Ετοίμασαν το παιδί για το χειρουργείο, μας είπαν να μην φάει κάτι και να περιμένουμε για να γίνει το χειρουργείο μέσα στην νύχτα», περιέγραψε η κ. Βενετία.

«Η ώρα περνούσε, δε μας φώναζε κάποιος και πήγα ρώτησα νοσοκόμες τι γίνεται και αν μπορεί ο γιος μου να φάει κάτι. Με ενημέρωσαν και μου είπαν ότι ας φάει κάτι γιατί δε θα χειρουργηθεί σήμερα ή αύριο. Πήρα ένα γνωστό μου γιατρό ορθοπεδικό, ιδιώτη, και τον ρώτησα μήπως μεταφέρω το παιδί σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Μου είπε επειδή το τραύμα ήταν μεγάλο να μην κάνω καμία μετακίνηση του γιου μου. Την άλλη μέρα έπιασα το διευθυντή της Ορθοπεδικής του Θριασίου, και μου είπε ότι το χειρουργείο θα γίνει μετά από μια βδομάδα με δέκα μέρες τουλάχιστον, καθώς λόγω κορωνοϊού έχουν πάει όλα τα χειρουργεία πίσω», συνέχισε.

«Ενημέρωσα το γιατρό μου και μου είπε να φύγω γιατί τα τραύματα αυτά δεν πρέπει να μένουν πάνω από 48 ώρες. Τελικά κάλεσα ασθενοφόρο και πήγα το γιο μου στο Μητέρα. Εκεί τον χειρούργησαν αμέσως. Το παιδί όμως είχε χάσει αίμα από το πόδι, χρειάστηκε μετάγγιση. Ο αιματοκρίτης ενός παιδιού 19 χρονών είχε φτάσει στο 22. Είχε εσωτερική αιμορραγία, δεν είχαν καταλάβει τίποτα οι γιατροί, δεν είχαν κάνει καμία εξέταση. Το μόνο που μου είπαν την ίδια μέρα ήταν να καλέσω τους δικούς μου για να μαζέψω κάποιες μονάδες αίμα γιατί ίσως χρειαζόταν για το χειρουργείο. Ρώτησα πώς γίνεται σε ένα έκτακτο περιστατικό να γίνει το χειρουργείο σε δέκα ημέρες. Όλο αυτό έγινε επειδή όχι μόνο δεν του έκαναν εξέταση, αλλά δεν σταθεροποίησαν και το τραύμα και έκανε κακό στα αγγεία», κατέληξε η κ. Βενετία.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου