Breaking

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Dr. Mike Yeadon: “Τρία ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ότι τα εμβόλια δεν δίνονται για ΥΓΕΙΑ αλλά για τον ΕΛΕΓΧΟ”(ΒΙΝΤΕΟ)

cfc5d9422f0c8f8ad796711102dbe32b-1619537178_censored-1024x683-1-940x450

Ο Dr Mike Yeadon, διάσημος ανοσολόγος, επιστημονικός ερευνητής και αντιπρόεδρος στον κολοσσό φαρμάκων Pfizer Inc. αναφέρεται εκ νέου στην παράνοια, η οποία δείχνει πως θα ξεκινήσει εκ νέου σε σχέση με τις πανδημίες και τα εμβόλια!

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Υπάρχουν τρία ξεκάθαρα αποδεικτικά στοιχεία ότι όλα αυτά δεν αφορούν την Υγεία.

Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βγάλει λάθος αυτά που θα πω αλλά παρέχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι αυτό δεν αφορά την δημόσια υγεία αλλά τον έλεγχο.

Αν αυτό αφορούσε τη δημόσια υγεία, υπάρχουν 3 ομάδες στις οποίες δεν θα χορηγούσατε αυτά τα φάρμακα, αυτά τα λεγόμενα εμβόλια.

(Πρώτον) σ’ εκείνους που μολύνθηκαν και ανάρρωσαν. Δεν υπάρχει καμία διαμάχη ούτε καν με τις κυβερνήσεις και τους συμβούλους τους ότι εκείνοι οι άνθρωποι έχουν τώρα ανοσία. Και ότι στην πραγματικότητα έχουν καλύτερη ανοσία απ’ αυτή που μπορείς να αποκτήσεις από ένα εμβόλιο, επειδή το σώμα τους αντιμετώπισε όλα τα συστατικά του οργανισμού: την πρωτεΐνη-ακίδα, το περίβλημα, το καψίδιο, τις πυρηνικές πρωτεΐνες, τα πάντα.

(Δεύτερον) σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να χορηγείτε την ένεση στις εγκύους. Για ποιο λόγο; Λοιπόν, οι περισσότεροι μπορούν να θυμηθούν τη λέξη ”θαλιδομίδη.” Περίπου 60 χρόνια πριν, ανακαλύφθηκε ότι αυτό το δισκίο για την πρωινή ναυτία προκαλούσε συγγενείς δυσπλασίες στα παιδιά και ότι γεννιόνταν με κοντά ή απόντα άκρα. Έτσι, έκτοτε συνειδητοποιήσαμε ότι το αναπτυσσόμενο έμβρυο δεν είναι προστατευμένο στη μήτρα της μητέρας αλλά στην πραγματικότητα σε ορισμένα σημεία (είναι) πολύ ευάλωτο σε εξωτερικές χημικές απειλές. Και κατά συνέπεια, στην διάρκεια της ζωής μου οι περισσότερες έγκυες θα απέφευγαν ακόμη και να πάρουν μια ιβουπροφαίνη ή ένα χάπι για τον πονοκέφαλο. Οι περισσότερες μάλιστα θα επέλεγαν να μην το κάνουν αυτό. Έτσι, για ποιο λόγο να εγχύσεις μια τεχνολογία βασισμένη στα γονίδια της οποίας η μακροπρόθεσμη ασφάλεια δεν είναι γνωστή και για την οποία κανένας έλεγχος τοξικότητας στο αναπαραγωγικό σύστημα δεν έχει διεξαχθεί;

Τρίτον, δεν θα εξέθετες ποτέ υγιείς νεαρούς σε αυτά τα υλικά, επειδή ούτε ένα παιδί, ούτε ένα προηγουμένως υγιές παιδί δεν νόσησε και πέθανε οπουδήποτε!!!! Δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα παράδειγμα σε Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία ή Σουηδία!!!!!».

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου