Breaking


Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Η αυτοκτονία του γυμναστή που θα “ρίξει” το MeToo

Share

Οι Αστυνομικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 50χρονος γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του, να ήταν θύμα οργανωμένου κυκλώματος. Ο γυμναστής Γιώργος Παπαναούμ φαίνεται να απέστειλε email σε 24 αποδέκτες, λίγο πριν τη τελική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Δίωξης.

Ο άτυχος άντρας βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ταυτόχρονα, 15 μέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του, κοντινοί του άνθρωποι είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία εκφράζοντας την ανησυχία τους για πιθανή αυτοκτονία, σε συνέχεια όσων τους είχε εκμυστηρευτεί.

Ανάμεσα στους 24 αποδέκτες βρέθηκε και το όνομα του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο στον υποτιθέμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, καθώς και σε μία μεγάλη εταιρεία, δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, ένα τοπικό μέσο ενημέρωσης και το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης στο οποίο έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Στο email του ο Παπαναούμ επισυνάπτει τη φωτογραφία από την ταυτότητα της γυναίκας “αράχνη” προκειμένου να τη ξεσκεπάσει και αναφέρει:

«Η (σ.σ όνομα γυναίκας) μάνα της δεκαεπτάχρονης (όνομα 17χρονης) ήταν πίσω από το πάρτυ στην σουίτα που πήγε η Γεωργία Μπίκα. Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωσή μου να μάθουνε όλοι ότι η (σ.σ όνομα γυναίκας) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου».

email γυμναστή

Σύμφωνα με πηγές, το υπόλοιπο κείμενο του email είναι ίδιο με της ανάρτησής του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook. Η ίδια ανάρτηση η οποία “εξαφανίστηκε” μυστηριωδώς λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία του άτυχου άντρα.

Εξαπάτηση επιχειρηματιών. Βίζιτες. Ναρκωτικά. Καθοδήγηση ανηλίκων για ερωτική πράξη με ενήλικες με σκοπό τον εκβιασμό και την απόσπαση χρηματικών ποσών. Ένα ολόκληρο καλοστημένο σύστημα εκβιασμών, το οποίο αποκρύπτεται μεθοδικά χρησιμοποιώντας το φεμινιστικό κίνημα MeToo.

Η αυτοκτονία του Παπαναούμ άνοιξε πόρτες στη Δίωξη για την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης Μπίκα: μια υπόθεση ψευδής καταγγελίας εις βάρος νεαρού Έλληνα επιχειρηματία. Ακριβώς το προφίλ που χρειάζεται δηλαδή το αιμοδιψή κοινό του φεμινισμού.

Οι πληροφορίες που άφησε ο Παπαναούμ στην ανάρτησή του, αποκαλύπτοντας το βρώμικο κύκλωμα, γκρεμίζουν το φεμινιστικό αφήγημα και εκθέτουν εκείνες και εκείνους που διοργάνωσαν 4 πορείες διαμαρτυρίας και υποστήριξης της 24χρονης εκβιάστριας.

Η γυναίκα “αράχνη” σύμφωνα με τον 50χρονο καθοδηγούσε τις νεαρές κοπέλες για να “στραγγίξουν” τους επιχειρηματίες και να τους φέρουν σε θέση. Και η οποία φαίνεται να του απέσπασε αρχικά το ποσό των 90.000€ ενώ στη συνέχεια τον οδήγησε στην πλήρη απώλεια της περιουσίας του (επιπρόσθετα 400.000€). Η ίδια φαίνεται να αρνείται την οικονομική εκμετάλλευση του άτυχου άντρα, ενώ τώρα επιχειρεί να “θυματοποιηθεί” λέγοντας ότι εκείνος ήταν που την εκβίαζε με “ροζ βίντεο”.

Ο κόσμος πια έχει μάθει αυτές τις τακτικές “θυματοποίησης”. Το είδαμε όλοι και στην υπόθεση της Πισπιρίγκου.

Ένας άντρας, πατέρας 3 παιδιών, δεν θα έδινε τέλος στη ζωή του αν ήταν εκείνος ο οποίος εκβίαζε. Αντιθέτως, γίνεται αντιληπτό από όλους ότι ο ίδιος ήταν θύμα εκβιασμών και βρώμικων κυκλωμάτων. Εκείνων των κυκλωμάτων που καλύπτει το MeToo. Και που σύντομα θα καταρρεύσουν μαζί.

Πηγή: Gobeawesome

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου