Breaking

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

…ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ ΗΛΙΚΙΑ.

 

Share

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς, δημοσιογράφος

…Πυλώνας, για κάθε χώρα, που σέβεται και τιμά την δημοκρατία της, είναι η δικαιοσύνη. Από όπου απουσιάζει αυτή, απουσιάζει και το δημοκρατικό πολίτευμα. Είναι γνωστό αυτό.

Όταν το Ανώτατο Όργανο Απονομής Δικαιοσύνης, ασθενεί, τότε δυστυχώς, η δημοκρατία, στη χώρα αυτή, είναι κλινικά νεκρή. Ο κύριος αυτός, στην φωτογραφία, είναι ο πρώην πρόεδρος, του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ονομάζεται Δημήτριος Σκαλτσούνης.

Προχθές αποχώρησε πλέον από το δικαστικό σώμα. Κλείνοντας τον κύκλο του σε αυτό. Συνταξιοδοτήθηκε. Και τελευταία υπογραφή που έβαλε, πριν φύγει, ήταν η επικύρωση του προστίμου των 100 ευρώ, στους άνω των 60, που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Στο αιτιολογικό του αναφέρει: “Το μηνιαίο πρόστιμο, των 100 ευρώ, που επιβάλλεται στους άνω των’ 60 ετών, αρνητές εμβολιασμού, κατά της covid19, αποτελεί συνταγματικά ανεκτό περιορισμό, των ατομικών δικαιωμάτων. Και αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση σκοπών μείζονος δημοσίου συμφέροντος”..

Πριν φύγει λοιπόν από την ενεργό δράση ο δικαστής αυτός, πάτησε τη σκανδάλη και έδωσε τη χαριστική βολή, στην εξαθλιωμένη τρίτη ηλικία. Αυτή, που για να καλύψουν τις κλέψεις τους, οι πολιτικοί, της μείωσαν 14 φορές τις συνταξιοδοτικές της απολαβές. Χρεώνοντας στους, ανύποπτους, παππούδες και γιαγιάδες, τις απάτες που έκαναν στην πολιτική τους διαδρομή.

Χρεώνοντας τους, την κατάρρευση της οικονομίας, που αυτοί, οι πολιτικοί προκάλεσαν. Με κλοπές, με απάτες και με και διαχείριση.. Σε αυτή λοιπόν την τραγικά αδικημένη, τρίτη ηλικία, ο κ. Σκαλτσούνης, έδωσε ένα ακόμα δυνατό χαστούκι.

Την ημέρα που έφευγε από το σώμα. Χαστούκι όμως έδωσε και στην ίδια την ημιθανή στη χώρα μας, δημοκρατία. Χαστούκι δυνατό, αφού βρήκε, ο κύριος αυτός, νόμιμη και συνταγματική, την επιβολή διαχείρισης του σώματος ενός ανθρώπου, από τρίτα πρόσωπα. Που και δόλο έχουν γι αυτό και συμφέροντα.

Βρήκε νόμιμο και τον εκβιασμό, δια του προστίμου. Ναι το μεγαλύτερο αδίκημα, που επιφέρει την βαρυτέρα των ποινών, που είναι ο εκβιασμός. Βρήκε νόμιμο και συνταγματικό, το να εξουσιάζει άνθρωπος, άνθρωπο. Στην τρίτη χιλιετία, δια της βίας, να μπορεί εξουσιάζεται ένας άνθρωπος.

Όλα νόμιμα κι ωραία τα βρήκες κύριε Σκαλτσούνη μου. Με τι αντάλλαγμα δεν γνωρίζω κι ούτε θέλω να μάθω. Φεύγεις… Στο καλό να πας. Φεύγεις όμως, όχι ως τιμητής της δικαιοσύνης κύριε. Μα ως ένα της μαύρο αγκάθι. Εγώ, την εκφρασμένη αγανάκτηση των πολιτών, μέσα από το διαδίκτυο, για τον κύριο αυτό, δεν θα την ακολουθήσω. Στο επίπεδο των διατυπώσεων που υπάρχουν.

Εγώ σέβομαι την δικαιοσύνη. Και την πιστεύω. Κάποια πρόσωπα, που έχουν εισχωρήσει μέσα σε αυτήν, δεν σέβομαι. Γιατί επιμένουν να την τραυματίζουν. Να την λοιδορούν. Πρόσωπα δεν σέβομαι. Όχι τον θεσμό. Πρόσωπα που την απαξιώνουν και την γελοιοποιούν. Πρόσωπα που ολέθρια, την σημαδεύουν.
Κύριε Σκαλτσούνη μου, συγχαρητήρια.

Πέρασες στην ιστορία. Σαν μια ακόμα μαύρη της σελίδα.

Εσύ σίγουρα το έχεις κάνει το εμβόλιο. Δεν είσαι… αρνητής όπως υποθέτω.

Με την καλή διαγωγή που έχεις δείξει. Μα αν κάνω λάθος, τότε καλώς όρισες στο κλάμπ των 100 ευρώ, υπέρ του Φιλόπτωχου Ταμείου των Πολιτικών Απατεώνων.

https://www.facebook.com/panos.kaloudas.5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου