Breaking

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Πανικός στις ΗΠΑ: 5χρονος κυκλοφορούσε ντυμένος «Chucky» – «Κούκλα του Σατανά»

Ο μικρός Τζάκσον αναστάτωσε τους κατοίκους με την διαβολική στολή του


 Πανικός επικράτησε στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Αλαμπάμα, όταν ένας 5χρονος ντυμένος σαν τον γνωστό ήρωα «Chucky» από την ταινία θρίλερ «Η κούκλα του Σατανά», κυκλοφορούσε στους δρόμους.

Πρόκειται για τον γνωστό ήρωα της ταινίας θρίλερ που κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 9 Νοεμβρίου 1988. Μία χήρα μητέρα δίνει μια κούκλα -η οποία αποκαλεί τον εαυτό της «Chucky»- στον γιο της, αγνοώντας ότι αυτή κατέχεται από την ψυχή ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Μετά την πρώτη ταινία ακολούθησαν: «Η κούκλα του σατανά 2» (1990), «Η κούκλα του σατανά 3» (1991), «Η νύφη του Τσάκι» (1998), «Ο γιος του Τσάκι» (2004), «Η κατάρα του Τσάκι» (2013), «Η επιστροφή του Τσάκι» (2017), «Η κούκλα του Σατανά» (2019).

Πανικός στα social media

Οι κάτοικοι του Πίνσον τρομοκρατήθηκαν και δημοσίευσαν φωτογραφίες του «Chucky» στα social media. Μια μητέρα έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook: «Αγαπητοί γονείς του μικρού αγοριού με τη στολή του «Chucky» στο Πίνσον, μαζέψτε το παιδί σας. Παραλίγο να πάθω καρδιακή προσβολή».

Η ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 52.000 likes, 100.000 κοινοποιήσεις και 16.000 σχόλια, με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν επιτρέπεται σε έναν 5χρονο να τρέχει με τη στολή του στο δρόμο.

Μετά την έκταση που έλαβε το θέμα, η μητέρα του μικρού, ο οποίος ονομάζεται Τζάκσον, ανέφερε ότι ο γιος της φοράει τη συγκεκριμένη στολή από το περασμένο Halloween και δεν την χορταίνει. «Ντύνεται με διαφορετικά κοστούμια όλη την εβδομάδα. Του αρέσει να κάνει τους ανθρώπους να γελούν», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου