Breaking

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Ντέμι Μουρ: Ποζάρει με μαγιό στα 59 της: «Νιώθω πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ»

Σέξι, απελευθερωτική και ελκυστική!

Η Ντέμι Μουρ έχει αφήσει αναμφίβολα το στίγμα της- έχει ξυρίσει το κεφάλι της, έχει αγωνιστεί για ισότιμες αμοιβές στο Χόλιγουντ και μίλησε χωρίς ταμπού σε ένα μπεστ σέλερ.

Τώρα, λίγο πριν γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά της τον Νοέμβριο, ανέλαβε μια νέα πρόκληση: σχεδιάζει μια συλλογή για το brand μαγιό Andie και ποζάρει με τις δημιουργίες της (συμπεριλαμβανομένων των μπικίνι) για την καμπάνια.

Για την 59χρονη ηθοποιό, η capsule συλλογή Demi Moore x Andie είναι κάτι περισσότερο από μερικά μπικίνι – έχει να κάνει με την κατάρριψη ξεπερασμένων κανόνων σχετικά με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φορούν οι γυναίκες μετά από μια ορισμένη ηλικία.

«Αλλάζει την ιδέα ότι οι γυναίκες γίνονται λιγότερο επιθυμητές όσο μεγαλώνουμε», λέει στο περιοδικό People. «Δεν θέλουμε να φαινόμαστε σαν γριές ή να μην αισθανόμαστε σέξι».

Και για την πολυβραβευμένη σούπερ σταρ, η αποδοχή της ηλικίας της υπήρξε «απελευθερωτική».

Σε ερώτηση για ποιο πράγμα ανυπομονεί περισσότερο ενόψει των γενεθλίων της, αργότερα φέτος, λέει:

«Να μην προσδιορίζομαι από έναν αριθμό αλλά από την εμπειρία μου. Γίνεσαι 59 και ήδη σκέφτεσαι, “Λοιπόν, θα γίνω 60”. Είναι πολύ απελευθερωτικό. Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν να έχει ήδη παραιτηθεί. Εγώ όμως νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου