Breaking

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Η Ρωσία έδωσε εντολή να κλείσει το Εβραϊκό Πρακτορείο !Είναι η α΄χώρα που διεκδικεί την ανεξαρτησία της από το διεθνές σιωνιστικό λόμπι!

Share

Η Ρωσία δίνει εντολή στο Εβραϊκό Πρακτορείο Sokhnut (JAFI) να σταματήσει όλες τις δραστηριότητές του στη χώρα.
Δραματική εντολή που δόθηκε στο Jewish Agency από κυβερνητικούς αξιωματούχους στη Μόσχα , Η ισραηλινή κυβέρνηση εξετάζει τα επόμενα βήματα αναφέρει η JP.

Η ρωσική κυβέρνηση έδωσε εντολή στο Εβραϊκό Πρακτορείο να σταματήσει όλες τις δραστηριότητες του εντός της χώρας, σύμφωνα με πληροφορίες της The Jerusalem Post.

Η εντολή δόθηκε δια επιστολής από το ρωσικό υπουργείο Δικαιοσύνης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αξιωματούχοι του Εβραϊκού Πρακτορείου επιβεβαίωσαν ότι ελήφθη η επιστολή, αλλά δεν σχολίασαν την απάντηση που εξετάζεται επί του παρόντος στα γραφεία του Πρακτορείου στην Ιερουσαλήμ σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Γραφείο του Πρωθυπουργού.

«Στο πλαίσιο των εργασιών της αντιπροσωπείας του Εβραϊκού Πρακτορείου στη Ρωσία, περιστασιακά απαιτείται να κάνουμε ορισμένες προσαρμογές, όπως απαιτείται από τις αρχές», ανέφερε το πρακτορείο απαντώντας σε ερώτηση της Post. «Οι επαφές με τις αρχές γίνονται συνεχώς, με στόχο να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας σύμφωνα με τους κανόνες που θέτουν οι αρμόδιοι φορείς. Ακόμα και στις μέρες μας γίνεται τέτοιος διάλογος».

«Άνθρωποι από την εβραϊκή κοινότητα έχουν αισθανθεί το Σιδηρούν Παραπέτασμα να τους άνοιξε και φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τη χώρα».

Ανώτερες πηγές

Ισραηλινο-ρωσική ένταση
Η εντολή έρχεται εν μέσω αυξανόμενης έντασης μεταξύ του Ισραήλ και της Ρωσίας σχετικά με τη στάση της Ιερουσαλήμ αναφορικά με τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και την πολιτική της να στέκεται στο πλευρό του Κίεβου και του Εβραίου καθεστωτικού α΄εικονικού πρωθυπουργού στον κόσμο ηθοποιού Βολοντίμιρ Ζελένσκι που υποδύεται σε αυτό τον ρόλο τον ηγέτη μιας χώρας που την οδήγησε στον όλεθρο. Τη Δευτέρα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε απαράδεκτα τα χτυπήματα στη Συρία για τα οποία έχει κατηγορηθεί το Ισραήλ και ζήτησε την άνευ όρων παύση των επιθέσεων.

Μια εντολή που αναγκάζει την Εβραϊκή Υπηρεσία να σταματήσει να εργάζεται στη Ρωσία είναι δραματική και θα μπορούσε να υπονομεύσει άμεσα την ικανότητα των Ρώσων Εβραίων να κάνουν aliyah και να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ. Χιλιάδες από αυτούς έχουν τελειώσει τη γραφειοκρατία τους για το aliyah και περίμεναν να γίνουν διαθέσιμες πτήσεις στο Ισραήλ, αλλά οι κυρώσεις στη Ρωσία έχουν κάνει τις περισσότερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες να σταματήσουν να πετούν στη χώρα και ως εκ τούτου, εξήγησαν Ισραηλινοί αξιωματούχοι, οι μελλοντικοί οίκοι έχουν «κολλήσει» στο Ρωσία.

Εβραϊκό πρόβλημα στη Ρωσία

Ανώτερες πηγές από την εβραϊκή κοινότητα της Ρωσίας είπαν στην Post ότι «άνθρωποι της εβραϊκής κοινότητας αισθάνονται το Σιδηρούν Παραπέτασμα να τους άνοιξε και φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τη χώρα». Σύμφωνα με μια πηγή, «ορισμένοι Εβραίοι έχουν πει ότι οι ρωσικές αρχές προσπαθούν να τους συλλάβουν και ότι φοβούνται για τη ζωή τους».

Ένας από τους κύριους στόχους του Jewish Agency είναι η προώθηση και η διευκόλυνση του aliyah από τις εβραϊκές κοινότητες σε όλο τον κόσμο. Εάν δεν μπορέσει να δραστηριοποιηθεί στη Ρωσία, θα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια που οι προσπάθειες του aliyah απαγορεύονται στη χώρα.

Η απάντηση του Ισραήλ

Η υπουργός Aliyah και Ένταξης Pnina Tamano-Shata απάντησε στην έκθεση, λέγοντας: “Ενημερώθηκα σήμερα το πρωί σχετικά με την απόφαση του ρωσικού Υπουργείου Δικαιοσύνης. Όπως είναι γνωστό, η Εβραϊκή Υπηρεσία είναι ο κεντρικός βραχίονας της κυβέρνησης και του υπουργείου τη βοήθεια της μετανάστευσης Εβραίων από όλο τον κόσμο στο Κράτος του Ισραήλ.

Χορηγός Velasca

“Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι το εύρος λειτουργίας τους θα διατηρηθεί όπως συνέβη όλα αυτά τα χρόνια. Έκανα έκκληση στον Πρωθυπουργό να συνεργαστεί με τη διοίκηση της Μόσχας για την επίλυση του προβλήματος και θέλω να ενισχύσω την εβραϊκή κοινότητα στη Ρωσία, η οποία πρέπει να ανησυχεί αυτή τη στιγμή για τις συνέπειες της απόφασης. Το Aliyah είναι βασικό δικαίωμα για τους Εβραίους της Ρωσίας και θα φροντίσουμε να διατηρηθεί ως τέτοιο».

Από όλα αυτά που φαίνονται και πολύ περισσότερα από όσα διενεργούνται πίσω από τη δημοσιότητα είναι πασιφανές ότι η Ρωσία είναι η πρώτη χώρα που επιχειρεί να διεκδικήσει την ανεξαρτησία της από το διεθνές σιωνιστικό λόμπι που έχει καταλάβει δια της σιωπηλής υπονομευτικής διείσδυσης υπερδυνάμεις αλλά και μικρότερες χώρες από τις ΗΠΑ ως κρατίδια στην Αφρική και βέβαια τη Γαλλία ( η α΄επίσκεψη σε χώρα του νέου πρωθυπουργού του Ισραήλ Λαπίντ είναι στη Γαλλία ) και λοιπές ευρωπαϊκές χώρες.

Tρίτη Ρώμη κατά Τρίτης Σιών συνέχεια………

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου