Breaking

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Οι μεταεμβολιακοί θρόμβοι ΔΕΝ είναι ανθρώπινοι θρόμβοι αίματος

Share

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι αυτοσυναρμολογούμενες θρομβικές βιοδομές των εμβολίων συλλέγουν αγώγιμα μέταλλα από το αίμα – δημοσιοποιήθηκαν προκαταρκτικά αποτελέσματα ανάλυσης ICP-MS.

Στο σημερινό podcast (του Mike Adams), συζητώ μια συνέντευξη που διεξήγα στις 22/7/2022 με την Δρ. Τζέιν Ρούμπι (Dr. Jane Ruby), στην οποία εξερευνήσαμε πρώιμα δεδομένα από νέα αποτελέσματα εργαστηριακών δοκιμών που αναλύουν την στοιχειακή σύνθεση των θρόμβων μετά τον εμβολιασμό που εξάγονται από σωρούς.

Αυτά τα νέα αποτελέσματα — που θα δημοσιευτούν επίσημα την επόμενη εβδομάδα με την συνέντευξη — προέκυψαν από ανάλυση ICP-MS (φασματομετρία μάζας ICP, μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές χημικής ανάλυσης) στον διαπιστευμένο κατά τον ISO εργαστήριό μας.

Σε αυτή την ανάλυση, συγκρίναμε την στοιχειακή σύνθεση των θρόμβων με το ανθρώπινο αίμα. Βρήκαμε αρκετά στοχεία που είναι μάλλον συγκλονιστικά: (κάποιος να ειδοποιήσει τον Steve Kirsch, καθώς πρέπει να ενσωματώσει αυτά τα δεδομένα στην δική του κατανόηση για το τι σκοτώνει ανθρώπους. )1

1) ΟΙ ΘΡΟΜΒΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑ

Είναι σαφές από την στοιχειακή σύνθεση ότι οι θρόμβοι δεν είναι φτιαγμένοι από αίμα. Επομένως, δεν είναι «θρόμβοι αίματος». Για παράδειγμα, στον δείγμα ανθρώπινου αίματος μας, το μαγνήσιο (Mg) ήταν στα 35 ppm, ενώ στον θρόμβο, το μαγνήσιο ήταν μόνο 1,7 ppm.

Ομοίως, στον ανθρώπινο αίμα, ο σίδηρος (Fe) μετρήθηκε στα 462 ppm ενώ ήταν 20,6 ppm στον θρόμβο.

Όλα τα αποτελέσματα προκύπτουν χρησιμοποιώντας το ICP-MS όπου το όριο ανίχνευσης (LoD) για τα περισσότερα στοιχεία είναι κάτω από 1 ppb και το όριο ποσοτικού προσδιορισμού (LoQ) είναι περίπου 1-2 ppb, ανάλογα με το στοιχείο.

(Σημείωση: Πρόκειται για στρογγυλεμένους αριθμούς και όχι για την επίσημη αναφορά των αποτελεσμάτων. Θα δημοσιεύσουμε αρχεία PDF την επόμενη εβδομάδα με τους πραγματικούς αριθμούς, οι οποίοι εκφράζονται με πιο ακριβή ψηφία.)

2) Ο ΘΡΟΜΒΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΣΤΟ

Εκτός από χαμηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο και σίδηρο, ο θρόμβος ήταν εξαιρετικά χαμηλός σε κάλιο (K) και ασβέστιο (Ca). Ήταν επίσης χαμηλότερο σε ιχνοστοιχεία όπως ο χαλκός (Cu) και ο ψευδάργυρος (Zn).

Αυτό υποδηλώνει ότι οι θρόμβοι δεν είναι ανθρώπινος ιστός και δεν είναι απλώς υλικό αιμοφόρων αγγείων. Αυτή η ανάλυση ICP-MS εξαλείφει τις εναλλακτικές εξηγήσεις για το τι θα μπορούσε να προκαλεί τους θρόμβους.

3) ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΓΩΓΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΟΜΒΟΥ

Παραδόξως, ο θρόμβος βρέθηκε να είναι υψηλότερος σε ορισμένα στοιχεία που είναι ηλεκτρικά αγώγιμα.2 Για παράδειγμα, ο κασσίτερος (Sn) βρέθηκε να είναι σχεδόν έξι φορές υψηλότερος στον θρόμβο σε σύγκριση με το ανθρώπινο αίμα (943 ppb έναντι 162 ppb). Ο κασσίτερος χρησιμοποιείται συνήθως στην συγκόλληση για την σύνδεση κυκλωμάτων σε πλακέτες κυκλωμάτων.

Επιπλέον, τόσο το αλουμίνιο (Al) όσο και το νάτριο (Na) ήταν υψηλότερα στον θρόμβο. Και τα δύο είναι αγώγιμα μέταλλα. (Ναι, το νάτριο είναι αλκαλικό μέταλλο. Είναι εξαιρετικά αγώγιμο.)3

Η συνέντευξη της Dr. Jane Ruby και τα επίσημα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα

Την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσουμε πολλά σχετικά με αυτό:

  • Η πλήρης συνέντευξη με την Δρ. Jane Ruby, αναλύοντας αυτά τα νέα δεδομένα και ευρήματα.
  • Αναφορές PDF των αποτελεσμάτων της δοκιμής ICP-MS (πλήρης ποσότητα), ώστε να μπορείτε να δείτε την στοιχειακή σύνθεση των θρόμβων έναντι του ανθρώπινου αίματος.
  • Πρόσθετη μικροσκοπία του θρόμβου στην κατάσταση πέψης μετά το νιτρικό οξύ, που δείχνει μαυρισμένες (οξειδωμένες) ραβδώσεις που εμφανίστηκαν όταν προετοιμάζαμε τον θρόμβο για ανάλυση ICP-MS υποβάλλοντάς τον σε νιτρικό οξύ.

Δημοσιεύουμε όλα αυτά δημόσια με την ελπίδα ότι άλλες ερευνητικές ομάδες μπορούν να βοηθήσουν να κατανοήσουν όλα αυτά. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα La Quinta Columna(Πέμπτη φάλαγγα) κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό το μέτωπο και ελπίζουμε ότι αυτή η έρευνα ICP-MS προσθέτει στην συνολική κατανόησή τους για το τι είναι πραγματικά αυτοί οι θρόμβοι (και πώς δημιουργούνται στον σώμα).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ:

  1. Οι θρόμβοι ΔΕΝ είναι θρόμβοι αίματος.
  2. Αυτοσυναρμολογούνται. Μεγαλώνουν στον σώμα και προστίθενται στον συνολικό τους μέγεθος. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι «ζωντανοί» και αμφιβάλλουμε ότι έχουν τα δικά τους όργανα. Δεν φαίνεται να είναι παράσιτα. Μάλλον αυτοσυναρμολογούνται μέσω κάποιου άγνωστου μηχανισμού.
  3. Δεν είναι φτιαγμένα από ανθρώπινη σάρκα ή ιστούς που αντικατοπτρίζουν τις στοιχειώδεις αναλογίες μακροορυκτών και ιχνοστοιχείων που θα περιμέναμε να δούμε στον ανθρώπινο ιστό.
  4. Φαίνεται ότι συλλέγουν ηλεκτρικά αγώγιμα στοιχεία από το κυκλοφορούν αίμα και ενσωματώνουν αυτά τα στοιχεία στις δικές τους βιοδομές, με αποτέλεσμα υψηλότερες συγκεντρώσεις αυτών των στοιχείων (Al, Sn, Na) σε σύγκριση με το βουητό

Πηγή: Natural News

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ

Ο Steven Todd Kirsch είναι Αμερικανός επιχειρηματίας. Έχει ξεκινήσει πολλές εταιρείες και ήταν ένας από τους δύο ανθρώπους που εφηύραν ανεξάρτητα το οπτικό ποντίκι. Ο Kirsch υπήρξε φιλάνθρωπος υποστηρικτής της ιατρικής έρευνας και ενάντια στα εμβόλια COVID-19. Έλαβε τα πτυχία Bachelor of Science και Master of Science στην ηλεκτρική μηχανική και την επιστήμη των υπολογιστών από το ΜΙΤ (Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης) το 1980.

Η αγωγιμότητα επιτρέπει στα μέταλλα να διεξάγουν ηλεκτρικό ρεύμα. Όσο μεγαλύτερη είναι η αγωγιμότητα του υλικού τόσο περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα θα ρεύσει εντός του υλικού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βλάβες του ηλεκτρισμού στο σώμα πατήστε ΕΔΩ.

Διορθωτική σημείωση του Mike Adams: “Στο podcast και στο βίντεο, δήλωσα κατά λάθος ότι οι αριθμοί κασσίτερου ήταν ppm και όχι ppb. Το σφάλμα προέκυψε από το γεγονός ότι η ημι-ποσοτική ανάλυση από το σύστημα αναφοράς ICP-MS δεν χρησιμοποιεί τις ίδιες μονάδες σε όλη την διαδρομή, με τον τρόπο που λειτουργεί η κανονική αναφορά πλήρους ποσότητας. Στην προκαταρκτική μου ανασκόπηση των αριθμών ακρόασης σε υπολογιστικό φύλλο (που δεν είναι η τελική αναφορά PDF που θα κυκλοφορήσουμε), υπέθεσα ότι η ημι-ποσοτική αναφορά ήταν mg/L, αλλά στην πραγματικότητα ανέφερε ug/L και οι μονάδες αλλάζουν από στοιχείο σε στοιχείο, το οποίο είναι εύκολο να χάσετε με μια προκαταρκτική ματιά στην αναφορά. Συγγνώμη για το λάθος, αλλά το σημαντικό σημείο αφορά τις αναλογίες του στοιχείου στον θρόμβο έναντι του αίματος, όχι απαραίτητα τις απόλυτες τιμές. Οι αναλογίες είναι σωστές.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου