Breaking

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΑΝ ΗΤΑΝ Λ@ΘΡΑΙΟΣ, ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΕΣ!!!! ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ ΠΟΥ Λ@ΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ! ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

φη

Εντεκα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη έξω από το σπίτι του και αυτοί που έμειναν πίσω παλεύουν μόνοι τους χωρίς καμιά βοήθεια αλλά με αξιοπρέπεια…

Ίσως, θα πρέπει να βλαστημούν την τύχη τους οι απόγονοι του θύματος καθώς αν ήταν λ@θροεισβολείς, θα γινόντουσαν κάθε χρόνο πορείες οι αναρχοκομμουνιστές, θα έστηναν αγάλματα και θα κατέθεταν στεφάνια.

Όμως, ο Μανώλης Καντάρης ήταν Έλληνας. Και τους Έλληνες στην Ελλάδα των τελευταίων ετών με τις προδοτικές Κυβερνήσεις, τους τρώει η μαρμάγκα.

Πριν από λίγο, η κόρη του αδικοχαμένου Μανώλη, ανήρτησε στο Twitter, έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας τους το αυτονόητο. Βοήθεια.

Δείτε την ανάρτηση της νεαρής Ανδριανής που ζητά το αυτονόητο:

 

Το έγκλημα που πάγωσε το Πανελλήνιο

Ο Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε το πρωί της 10ης Μαϊου 2011 όταν βγαίνοντας από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να μεταφέρει την γιατρό σύζυγό του για να γεννήσει στο μαιευτήριο, του επιτέθηκαν τρία άτομα Αφγανικής καταγωγής με σκοπό να του κλέψουν τη βιντεοκάμερά του και τον δολοφόνησαν.

Πριν μερικούς μήνες, τον περασμένο Δεκέμβριο, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο η χήρα του Μανώλη Καντάρη Σιμόνα Βιρτζίλι.

Ήταν ξημερώματα, περίπου στις 5 το πρωί όταν ο Μανώλης και η Σιμόνα ετοιμάζονταν να φύγουν από το σπίτι τους στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Φυλής για το μαιευτήριο. Ο Μανώλης πήγε να φέρει το αυτοκίνητο τους από το πάρκινγκ για να φύγουν μαζί με τι Σιμόνα και τη μητέρα της Σιμόνα, Τριανταφυλλιά Νικολοπούλου – Βιρτζίλι. Στο δρόμο δύο Αφγανοί και ένας Πακιστανός, επιτέθηκαν στο Μανώλη με σκοπό να τον ληστέψουν και να του αποσπάσουν μια βιντεοκάμερα που είχε μαζί του. Τον μαχαίρωσαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Ο Μανώλης δολοφονήθηκε λίγη ώρα πριν έλθει στη ζωή η κόρη του Εμμανουέλα, το δεύτερο παιδί από το γάμο του με τη Σιμόνα. Δολοφονήθηκε για μια κάμερα, με την οποία ήθελε να τραβήξει τη στιγμή της γέννησης της κόρης του, μια κάμερα που αργότερα πουλήθηκε στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.

Οι δύο γυναίκες που αντιλήφθηκαν την χρονική καθυστέρηση στο να έρθει να τους πάρει ο Μανώλης, κατέβηκαν στο δρόμο. Το σοκ που υπέστησαν από τα όσα αντίκρισαν ήταν ισχυρότατο. Στο ασθενοφόρο όπου μεταφέρθηκε για το μαιευτήριο γνωρίζοντας ότι ο σύζυγός της ήταν νεκρός, έλαβε και την απόφαση να δώσει το όνομά του στην κόρη τους που θα ερχόταν σε λίγο στη ζωή.

Οι δύο από τους δράστες της δολοφονίας που συνελήφθησαν λίγες ημέρες μετά την πράξη τους, προφυλακίστηκαν και καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο τον Ιανουάριο του 2016. Ο τρίτος καταζητείται ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου