Breaking

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Γιατί κλίμα πανικού, γιατί εμβόλιο; “ΠΥΡΙΝΟΣ” ο γιατρός Δημήτρης Γάκης: “Ο ιός είναι ήπιος – Οι Αμερικανοί παραδέχτηκαν την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων”

γακης

Για την επιμονή για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, για την τέταρτη δόιση και το κλίμα πανικού που δημιουργούν οι ειδικοί στην ελληνική κοινωνία αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ Focus 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο κ. Δημήτρης Γάκης, χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης.

“Είναι ήπιος ο ιός, κάνει μία καταρροή, έναν πονόλαιμο, σε άλλους κάνει πιο ψηλό πυρετό. Αλλά δεν πλήττει καθόλου το κατώτατο αναπνευστικό και φυσικά, αυτό θα μας δώσει μια πολύ καλύτερη συλλογική άμυνα απέναντι στο Νοέμβριο” τόνισε, σημειώνοντας ότι “ξεκάθαρα, για πρώτη φορά, οι Αμερικανοί που μας βομβάρδισαν με τα ψέματά τους, παραδέχτηκαν το ξεθώριασμα του εμβολίου, ότι χάνει τη δραστικότητά του στους τρεις μήνες”.

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε την έκφραση “Επιχείρηση Ελευθερία”. Και δεν είναι ελευθερία, είναι σκλαβιά, στο τέταρτο και στο πέμπτο και στο έκτο, μετά δεν ξέρω πότε θα πάρουμε ενδεικτικό αποφοιτήσεως από το εμβόλιο αυτό”, είπε ο κ. Γάκης.

Ερωτηθείς για την ευλογιά των πιθήκων και την κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε παγκόσμια κλίμακα που κήρυξε ο ΠΟΥ απάντησε “βλέπουμε με πολλή προσοχή αυτή τη νέα προσπάθεια όσον αφορά την ευλογιά των πιθήκων, υπάρχουν πολλά μελανά σημεία…”.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου