Breaking

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

«Έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία…» -Κάτω από τη δύναμη του φεγγαριού

Θεωρίες, αστικοί μύθοι, δοξασίες, θρύλοι, επιστημονικά στοιχεία, έρευνες για τις μαγνητικές επιρροές, ψυχολογικές έρευνες, η επιστήμη τελευταία φαίνεται πως μπορεί να τεκμηριώσει ακόμη και ότι είναι ασφαλέστερο να πραγματοποιούνται επεμβάσεις… όταν το φεγγάρι γεμίσει.

Πρόσφατη μελέτη μάλιστα υποστηρίζει ότι οι ασθενείς που υποβάλλονται σε εγχείρηση κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου – κυρίως όσον αφορά καρδιολογικά προβλήματα έχουν μικρότερα ποσοστά θνησιμότητας.

Με την Πανσέληνο έχουν συνδεθεί ακραίες αποκρυφιστικές τεχνικές αλλά και μικρά αθώα τεχνάσματα από γενιά σε γενιά και από τόπο σε τόπο.

Όπως και να έχει η μαγεία της είναι πολυεπίπεδη και εκτός από το μυστήριο που συνοδεύει το φαινόμενο η ισχυρότερη επιρροή της είναι η απλότητά της.

Πανσέληνος, υπερ-πανσέληνος και έκλειψη τα ξημερώματα της Δευτέρας! | eirinika.gr

Με φόντο την Πανσέληνο όπως και αν αντιλαμβάνεται ο καθένας το φαινόμενο στάσου κάτω από το φως της και απόλαυσέ τη, δέξου την ευεργετική της δύναμη στην ψυχή και άφησε πίσω όσους μιλούν για αρνητικές… δυνάμεις.

Αφήνοντας πίσω τις συμπτώσεις ή τα στατιστικά λάθη, την καθημερινότητα που βαραίνει επέλεξε τον τρόπο και τον τόπο που θα μείνεις… «άυπνος» για να ζήσεις τη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου