Breaking

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Πέθανε ο κιθαρίστας Κώστας Γεράκης

Share

«Έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 40 ετών, ο εξαιρετικός κιθαρίστας Κώστας Γεράκης, γνωστός για τον προσωπικό του μουσικό ήχο! Για πολλά χρόνια έπαιζε ρεμπέτικο (κιθάρα, μπουζούκι, κοντραμπάσο) δίπλα σε σπουδαίους μπουζουξήδες και ερμηνευτές! Είχε κάνει σπουδαίες συνεργασίες, με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Λεωνίδα Μπαλάφα, τη Ματούλα Ζαμάνη, ενώ είχε παίξει επί σκηνής με όλους τους μεγάλους σύγχρονούς του βιρτουόζους του μπουζουκιού. Χαρακτηριστική η επί μακρόν συνεργασία του με τον Στέλιο Βαμβακάρη, ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιζε με τον Θύμιο Στουραΐτη.

Είχε καταγωγή από την Αμοργό, στην οποία, όποτε βρισκόταν, χάριζε υπέροχες μουσικές βραδιές στους φίλους και σε όποιον βρισκόταν στον δρόμο του!

Ο δήμαρχος Αμοργού, Ελευθέριος Καραΐσκος, δήλωσε: «Η ξαφνική απώλεια του Κώστα Γεράκη, του αγαπημένου μας Κωστάκη, έχει σοκάρει το νησί μας. Όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει από τη ζωή, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη θλίψη. Η Αμοργός δεν θα ξεχάσει τον Κώστα. Οι στιγμές του και οι αγαπημένοι μουσικοί του ήχοι θα συνεχίζουν να ταξιδεύουν μέσα στις στράτες μας».

Δείτε το βίντεο:

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου