Breaking

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Αποφυλακίζεται για λόγους υγείας ο Πέτρος Φιλιππίδης

 Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022

Αποφυλακίζεται για λόγους υγείας ο Πέτρος ΦιλιππίδηςΈπειτα από μια επεισοδιακή ημέρα και τη  μεταφορά του Πέτρου Φιλιππίδη με ισχαιμικό επεισόδιο στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου της Νίκαιας και την εισήγηση του εισαγγελέα για αποφυλάκιση για λόγου υγείας, τελικά ο ηθοποιός αποφυλακίζεται υπό όρους.

Το  Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκανε ομόφωνα δεκτό  το αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη. Με την ίδια απόφαση του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 2 φορές το μήνα και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ. Στο άκουσμα της απόφασης η σύζυγός του ξέσπασε σε κλάματα.

Ο ηθοποιός δικάζεται από τον περασμένο Μάρτιο για τρεις υποθέσεις σεξουαλικής βίας σε βάρος συναδέλφων του. Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Το ισχαιμικό επεισόδιο και η δήλωση του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου

Στις 4.00 το πρωί της Παρασκευής, ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο γιατρός της φυλακής αφού τον εξέτασε διέταξε αμέσως τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Νίκαιας για περεταίρω εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε πως ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για βιασμό υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και έκτοτε νοσηλεύεται στον θάλαμο κρατουμένων της νευρολογικής κλινικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως δεν συνέτρεχε λόγος να εγχειριστεί δεδομένου ότι το ισχαιμικό επεισόδιο είχε χαρακτηριστεί ως ελαφρύ. Όμως ο συνήγορος του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος με δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης έκανε γνωστό πως ο Φιλιππίδης πάσχει από μια συγκεκριμένη ασθένεια και πως το εγκεφαλικό που υπέστη είναι εμφραγματικού τύπου με μεγάλο θρόμβο και πως θα έπρεπε εντός των επομένων ορών να εγχειριστεί.

Τελικά και μετά την παρέμβαση της εισαγγελέως, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφυλακίζεται για λόγους υγείας. Έκτοτε δεν έχει συζητηθεί εκ νέου το θέμα του εγκεφαλικού επεισοδίου και το ενδεχόμενο να υποβληθεί ο ασθενής σε χειρουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου