Breaking


Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

“Αυτό θα… πάρετε στον Έβρο”: Η απάντηση των Θρακιωτών σε Μπαχτσελί και Τούρκους

baxtseli

Την δική τους απάντηση δίνουν οι Εβρίτες και συνολικά οι Θρακιώτες στους Τούρκους, τον ηγέτη του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί και τους οπαδούς του “Γκρίζους Λύκους”, για την πρόκληση των προηγούμενων ημερών.

Ως γνωστόν, ο κ.Μπαχτσελί εμφανίστηκε κρατώντας έναν προκλητικό και απίστευτο χάρτη σε κορνίζα, που απεικονίζει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη ως τουρκικά εδάφη. Τον προσέφεραν οι οπαδοί του στον Τούρκο εθνικιστή ηγέτη, που σημειωτέον είναι και κυβερνητικός εταίρος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Οι Θρακιώτες λοιπόν επέλεξαν έναν γάιδαρο, ένα “γκάτζιο” σε μια… χαρακτηριστική στιγμή και έδωσαν με αυτό τον τρόπο την απάντηση στους Τούρκους και τον Μπαχτσελί. Τι θα… πάρουν δηλαδή, αφού ονειρεύονται να αρπάξουν ελληνικά εδάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου