Breaking

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΕΟΔΥ

Share

Αγαπητή συντακτική ομάδα του Κατοχικά Νέα καλησπέρα,

Μπορείτε να βγάλετε στη φόρα ένα σημαντικό θέμα (αφού πρώτα επιβεβαιώσετε και εσείς τα λεγόμενα μου κοιτώντας το ΦΕΚ και κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα στον ΕΟΔΥ), σχετικά με αυτούς που νοσούν 2η φορά, έχοντας ενεργό πιστοποιητικό νόσησης, και λογικό να επιθυμούν επανέκδοση του, ή έκδοση νέου για να το θέσω καλύτερα.

Με το πιστοποιητικό νόσησης μου σε ισχύ μέχρι τα τέλη Αυγούστου, τώρα αυτή τη στιγμή που νοσώ ξανά, με ενημέρωσαν χθες από τον ΕΟΔΥ οτι δεν μπορεί να ανανεωθεί ή να επανεκδοθεί άλλο κάνοντας μοριακό τεστ PCR. Πρέπει να περάσουν 180 + 1 μέρες από την έκδοση ώστε να εκδοθεί άλλο εκ νέου.

Κάτι το το οποίο είναι απολύτως ψευδές. Έκανα χθες μοριακό τεστ, και εκδόθηκε καινούργιο με λήξη 1/23 !!!

Αυτή τη στιγμή νοσεί πολύς κόσμος για 2η φορά, με ενεργό πιστοποιητικό, ο οποίος έχοντας αυτήν την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ δεν πάει να κάνει μοριακό τεστ, το οποίο είναι και ακριβό, ώστε να αναγκαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι να κάνουν το εμβόλιο μόλις λήξει το πιστοποιητικό τους, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να εκδώσουν νέο αν το γνώριζαν.

Είστε απο τους ελάχιστους πλέον που μπορείτε να τους ξεμπροστιάσετε και να τους ξεφτιλίσετε.

Βοηθείστε να το μάθει ο κόσμος και να μην χάνει εξαιτίας των καθαρμάτων του Κούλη τα πιστοποιητικά του, αλλά και να σωθεί κόσμος που ενδεχομένως θα πάει να εμβολιαστεί μόλις λήξουν τα πιστοποιητικά τους.

Επισυνάπτονται και τα 2 πιστοποιητικά προς επαλήθευση των λεγομένων μου, με σβησμένα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Με εκτίμηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου