Breaking

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ” – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ(ΦΩΤΟ)

εξ

Το ΓΟΝΕΙΣ δημοσιεύει τη φωτογραφία που παιδοβιαστή αστυνομικού – προπονητή βόλεϊ προκειμένου να συμβάλει άμεσα στη συλλογή περισσότερων στοιχείων για την δράση του εν λόγω βιαστή.

 

Παρακαλούνται οι γονείς αν έχουν στοιχεία και για άλλες περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος των ανήλικων παιδιών τους να μην φοβηθούν και να επικοινωνήσουν άμεσα με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου βοηθήσουν τις αρχές στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που έχει ξεκινήσει με αφορμή τη καταγγελία του 14χρονου κοριτσιού από τη Μυτιλήνη για τον βιασμό της από το τέρας.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τις εξελίξεις με την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης κοπέλας στη Λέσβο.

Σοκ από τις αποκαλύψεις
«Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα ο Μ.Ε. άρχισε να θωπεύει την … στο μηρό, μέσω στο αυτοκίνητό του, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς την οικία της, όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη στο αυτοκίνητό του» αναφέρεται στη δικογραφία.

Όπως τονίζεται, «από τον Φεβρουάριο, θώπευε σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα το χειμώνα και τέσσερεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι την … στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, κατέβαζε το παντελόνι του, έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο και ζητούσε από την … να το αγγίζει μέχρι αυτός να ολοκληρώσει. Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα ‘θέλω να σε γ@μ@σ@’».

Στη συνέχεια στη δικογραφία αναφέρεται πως «τους τελευταίους δύο μήνες ο … είχε ζητήσει από την… επανειλημμένα τέσσερις ή πέντε φορές, με την τελευταία εξ αυτών να είναι την Πέμπτη 21/7/2022, να προβεί σε στοματικό έρωτα εντός τους αυτοκινήτου του.

Την οδήγησε σε απομονωμένη τοποθεσία και την βίασε
Πριν από περίπου είκοσι μέρες, σύμφωνα με τη δικογραφία  ο … οδήγησε την … σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της τον … . «Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν διείσδυση».

«Η δε …, η οποία σημειωτέων δεν είχε προηγούμενη σεξουαλική εμπειρία, ζητούσε επανειλημμένα από τον … να σταματήσει. Ωστόσο, ο τελευταίος την είχε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Μετά τη σεξουαλική πράξη η … διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο ευθύς όταν επέστρεψε στην οικία της απέρριψε στα σκουπίδια».

1

Της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες
Παράλληλα, όπως φαίνεται από τη δικογραφία, ο αστυνομικός χρησιμοποιούσε ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να επικοινωνεί με την 14χρονη.

Όπως αναφέρεται «από τον Φεβρουάριο του 2022 είχαν σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα ο … την πίεζε διαρκώς να του αποστείλει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο που να απεικονίζεται η τελευταία».

«Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ο προπονητής όταν την επέστρεφε στο σπίτι την άγγιζε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Επίσης μου είχε πει ότι διατηρούσε ψεύτικο προφίλ στο Facebook προκειμένου να επικοινωνεί μαζί της. Μετά την προπόνηση άφηνε πρώτα τα άλλα κορίτσια στα σπίτια τους και τελευταία άφηνε την …, παρ’ όλο που αυτό δεν ήταν λογικό βάσει δρομολογίου» κατέθεσε φίλη της 14χρονης στους αστυνομικούς.

Ξέσπασε η μητέρα της 14χρονης
Οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που έζησε η 14χρονη προκάλεσαν την έκρηξη της μητέρας της.

«Είχα πιάσει ένα μήνυμα με άσχετο όνομα και όχι με το συγκεκριμένο, ήταν εκείνος αλλά από ψεύτικο προφίλ και το πήγα στην ασφάλεια. Πήγα το παιδί και πήγα στην ασφάλεια. Το εκβίαζε να μην μιλήσει. Της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν και ότι θα την χτυπήσει εάν μιλήσει και τέτοια πράγματα» είπε η μητέρα της 14χρονης μιλώντας στο MEGA.

«Ένα βράδυ την πήρε από την προπόνηση, πήγε στο σπίτι τα άλλα κορίτσια, και την πήγε σε ένα δάσος και έγινε η πράξη» συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση
Παράλληλα, με ανάρτησή της στα social media εκφράζει την οργή της, ελπίζοντας ο κατηγορούμενος να μπει στη φυλακή και να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Δείτε την:

2

ΠΗΓΗ: goneis.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου