Breaking

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Οι Γκρίζοι Λύκοι εξέδωσαν ανακοίνωση στα ελληνικά: «Έχουμε την δύναμη να καταστρέψουμε την Αθήνα»

Η τουρκική Ακτοφυλακή εξέδωσε χάρτη δικαιοδοσίας της μέχρι την... Κρήτη

Εξωφρενική είναι η δημοσίευση στα ελληνικά των «Γκρίζων Λύκων» για την παράδοση του χάρτη στον ηγέτη τους Ν.Μπαχτσελί με τον οποίο θεωρούν τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη ότι ανήκουν στην Τουρκία.

Επαναλαμβάνουν το παραλήρημα του Μπαχτσελί ότι το τουρκικό κράτος έχει την δύναμη να καταστρέψει την Αθήνα και ότι «τα νερά του Αιγαίου είναι δροσερά».

Οι Γκρίζοι Λύκοι ανακοίνωσαν (στα ελληνικά επαναλαμβάνουμε και προφανώς την μετάφραση την έκαναν από το… google translator) τα εξής:

«Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον Αρχηγό μας Devlet Bahçeli τον χάρτη μας που ετοιμάσαμε με επίγνωση της σημασίας και της δύναμης της Γαλάζιας Πατρίδας, που σηματοδοτεί τη συνοριακή γραμμή μπροστά στην εθνική συνείδηση ​​των νησιών μας, όπου η ένδοξη ημισέληνος και το αστέρι κυμάνθηκαν για αιώνες, αλλά άδικα σφετερίστηκε από την Ελλάδα, που ονομάζονται «ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ», ο οποίος περιλαμβάνει το QR της ομιλίας του Αξιότιμου Αρχηγού μας Devlet Bahçel με θέμα τη Γαλάζια Πατρίδα και το Αιγαίο Πέλαγος.

Ο Χάρτης Ülkü Ocakları είναι ένα σημαντικό βήμα για την ακύρωση τα προσπάθεια δημιούργησης `τετελεσμένα` της Ελλάδας στη Θάλασσα των Νησιών, μέσω της αποκάλυψης των ονομάτων των 152 νησιών που ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ με τις συμφωνίες της Λωζάνης και του Παρισιού στην Ελλάδα.

Έχει καταστρέψει τα όνειρα όσων θέλουν να κυριαρχήσουν στην τουρκική πατρίδα σε διάφορες πρωτεύουσες της Δύσης.

Εξάλλου, το νησί της Κρήτης, το οποίο καταλήφθηκε με τα τετελεσμένα απο την Ελλάδα πριν από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και κρατήθηκε αιχμάλωτο εντός των συνόρων του ελληνικού κράτους παρά την παράδοση άλλων βαλκανικών κρατών,αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τουρκικού πατρίδα και της Γαλάζιας Πατρίδας

Η Κρήτη, ένα από τα νησιά του οποίου το νομικό καθεστώς έχει μείνει στο κενό, είναι ένα άδικο κεκτήμενο που απόκτησε η Ελλάδα ως αποτέλεσμα της δημιουργίας μιας de facto κατάστασης διεκδικώντας δικαιώματα σε ολόκληρο το νησί.

Τονίζω το εξής για τον χάρτη μας που βρίσκεται στην ατζέντα στα ελληνικά ΜΜΕ: Είναι ξεκάθαρη δήλωση ότι θα σταθούμε ενάντια στις προκλητικές κινήσεις της Ελλάδας και την αλαζονική στόχευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και ότι θα προστατεύσουμε την προγονική μας κληρονομιάς που έχει στρατηγικής σημασίας για την Τουρκία.

Όπως είπε ο αρχηγός μας Bahçeli: Για άλλη μια φορά φωνάζουμε σε όλο τον κόσμο ότι το τουρκικό έθνος έχει τη δύναμη να υπενθυμίσει στο ελληνικό κράτος πώς να καταστρέψει την Αθήνα και πόσο δροσερά και βαθιά είναι τα νερά του Αιγαίου

Τα τετελεσμένα του μετά 1913, 19, 47 θέτουν τις βάσεις σήμερα για την εξοπλιστική περιπέτεια της Ελλάδας στη Θάλασσα των Νησιών.

Είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο τόσο η ιστορική ρίζα του ζητήματος όσο και η σημερινή de facto κατάσταση. Για μια δίκαιη λύση και διαρκή ειρήνη στη Μεσόγειο».

Την ίδια στιγμή η τουρκική Ακτοφυλακή στην επίσημη ιστοσελίδα της ( https://en.sg.gov.tr/mission) δηλώνει ως περιοχή έρευνας και διάσωσης την περιοχή του τουρκικού εφευρήματος της «Γαλάζιας Πατρίδας» δηλαδή μέχρι τα παράλια της Κρήτης.

Πλέον η κατάσταση δεν είναι γραφική όπως θα ήθελα να πιστεύουν οι πολιτικοί στην Αθήνα. Οι τούρκοι διεκδικούν και διεθνοποιούν τις διεκδικήσεις τους, ελληνικά εδάφη και ελληνικά νησιά. Άσχετα με το αν λένε «μπαρούφες», οι ξένοι που δεν γνωρίζουν και δεν τους ενδιαφέρει να γνωρίζουν, σε περίπτωση πολεμικού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, θα επιδιώξουν την άμεση εκτόνωση μέσω διαπραγματεύσεων.

Στις διαπραγματεύσεις θα δουν ποια αιτήματα υπάρχουν πάνω στο τραπέζι και τα μόνα αιτήματα που θα υπάρχουν θα είναι τούρκικα. Η Ελλάδα δεν έχει εκφράσει καμία απαίτηση καμία διεκδικήσει. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση διαπραγματεύσεων θα μας ζητηθεί να ενδώσουμε. Όχι απλά σε κάποια κυριαρχικά δικαιώματα αλλά ακόμα και σε εδάφη.

Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε διεκδικήσεις epic τουρκικών εδαφών και να τις διεθνοποίησει.

Δηλαδή, να ισχυριστεί πως αφού οι Τούρκοι έχουν παραβιάσει την συνθήκη της Λοζάνης θα πρέπει να τις επιστραφούν, η Ίμβρος και η Τένεδος που δεν τους δόθηκε ποτέ καθεστώς αυτονομίας και κυνηγήθκαν οι Έλληνες κάτοικοί τους, ακόμα και η ίδια η Κωσταντινούπολη καθώς εκδιώχθηκε βιαίως η ελληνική τότε ακμάζουσα μειονότητα σε διαδοχικούς διωγμούς το 1945, το 1955, το 1963 και το 1974.

Δε σημαίνει ότι αυτά θα μας παραχωρηθούν αλλά θα υπάρχουν ουσιαστικές διεκδικήσεις έναντι των Τούρκων και η διεθνής κοινότητα θα βλέπει πως πλέον και η Ελλάδα απαιτεί.

Οι Τούρκοι δεν έχουν μάθει ποτέ να απειλούνται και να υπάρχουν απαιτήσεις εναντίον τους και το πλήγμα στην ψυχοσύνθεσή τους θα είναι καίριο. Θα αναγκαστούν να κάνουν πίσω από φόβο ότι στο τέλος όντως μπορεί να χάσουν κάτι…

Συν τοις άλλοις θα «ακυρωθεί» δυναμικά η ρητορική τους και θα προκαλέσει «θόρυβο» και στην τουρκική κοινωνία.

Πρέπει να μάθουμε να συμμετέχουμε στον πόλεμο των ψυχολογικών επιχειρήσεων γιατί η σημασία τους είναι πολύ μεγάλη. Υποσκάπτει το ηθικό ενός λαού με τρόπο αφανές και αθόρυβο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου