Breaking

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Σπόραρ: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»

 Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022

Σπόραρ: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»Στη Αθήνα αφίχθη την Παρασκευή για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Άντραζ Σπόραρ.

Ο Σλοβένος επιθετικός, για την απόκτηση του οποίου οι «πράσινοι» δαπάνησαν το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ, στις πρώτες δηλώσεις του κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο είπε ότι «είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Παράλληλα, υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του «... για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο», ενώ δήλωσε έτοιμος για να αγωνιστεί κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

«Μου αρέσει πολύ εδώ το ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι το ζουν με πάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και δεν έπαιζε στην Ευρώπη και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Να χτίσουμε ωραίες αναμνήσεις μαζί με τους οπαδούς μας» είπε αρχικά ο Σλοβένος και συνέχισε, αναφερόμενος στην αγωνιστική κατάστασή του εν όψει Σλάβια: «Εννοείται πως είμαι έτοιμος. Έχω παίξει κόντρα στη Σλάβια δύο φορές, έχω σκοράρει δύο φορές και έχω... καλή σχέση απέναντί της».

Όσον αφορά τους Σλοβένους παίκτες του Παναθηναϊκού, τους Άνταμ Τσέριν και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο Σπόραρ τόνισε: «Και οι τρεις είμαστε διεθνείς. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει ακόμη του Βέρμπιτς. Όπως και να έχει, ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι ξεχωριστό στην ομάδα, κάτι που δεν έχει τώρα. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους και να γνωρίσω όλη την ομάδα».

Τέλος, ο Σπόραρ αναφέρθηκε και σε όσα γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας: «Έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία, άνω των 100 ετών, και σε κάθε ματς πρέπει να παίρνει τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου