Breaking

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Επιχείρηση… CIA, MI6 & MOSSAD το δίκτυο του Τζέφρι Έπσταϊν και της Τζισλέν Μάξγουελ;

Share

Μπορεί να αποτέλεσε αγαπημένο θέμα των διεθνών μέσων ενημέρωσης, όμως το δίκτυο προώθησης ανηλίκων γυναικών σε πρόσωπα του διεθνούς τζετ σετ, πολιτικών (Αμερικανοί και “γαλαζοαίματοι”) και άλλων προσωπικοτήτων μεγάλης ισχύος του Τζέφρι Έπσταϊν και της Τζισλέν Μάξγουελ, δεν ήταν παρά μια καλοστημένη επιχείρηση κορυφαίων μυστικών υπηρεσιών όπως η αμερικανική CIA, η βρετανική MI6 και η ισραηλινή Mossad, με σκοπό την απόκτηση βιντεοσκοπημένου υλικού που θα επέτρεπε τον εκβιασμό και τη χειραγώγησή τους, εάν και εφόσον…

Τα αποδεικτικά στοιχεία οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα, ισχυρίζεται ο Τζέρεμι Κουζμάροφ, σε άρθρο που υπογράφει στο περιοδικό “Covert Action” (Συγκεκαλυμμένη Δράση), όρος που χρησιμοποιείται για επιχειρήσεις των μυστικών υπηρεσιών παγκοσμίως, οι οποίες δεν… πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να κατηγοριοποιηθούν ως “νόμιμες”.

Η αμερικανική υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας και αντικατασκοπείας, το FBI (Federal bureau of Investigations) φέρεται να έχει στα χέρια της χιλιάδες ώρες βιντεοσκοπήσεων με τους ισχυρούς του πλανήτη να εμπλέκονται σε σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικα κορίτσια, στη “στρατολόγηση” των οποίων εμπλεκόταν ενεργά η Τζισλέν Μάξγουελ.

Πλέον, η ίδια που αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινές φυλάκισης (έχει ήδη “εισπράξει” μια 20ετία), φέρεται να διατηρεί στο δικό της νομικό οπλοστάσιο τέτοια βίντεο, με αποτέλεσμα να διαπραγματεύεται την τύχη της, απειλώντας να πάρει μαζί της πολλούς και ισχυρούς, πολιτικά και οικονομικά. Μια παραλλαγή της “επιλογής του Σαμψών” (Samson option) που προέρχεται από την εποχή της Βίβλου…

Σε μια σατανική σύμπτωση, βιβλίο με τον τίτλο αυτό, αναφερόμενο στην πυρηνική στρατηγική του Ισραήλ, αναφέρεται στους κατασκόπους των Ισραηλινών, με τον πατέρα της Τζισλέν, Ρόμπερτ Μάξγουελ, “βαρόνου” των μίντια παγκοσμίως, να αναφέρεται ως ένας εκ των πληροφοριοδοτών της περίφημης Mossad. Η επιχείρηση καταγραφής σεξουαλικών εγκλημάτων και εκβιασμού – χειραγώγησης εν συνεχεία, φέρεται να ξεκίνησε από τον πατέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980…

Στην κηδεία του Ρόμπερτ Μάξγουελ παραβρέθηκαν έξι πρώην επικεφαλής της Mossad. Ο Μάξγουελ ήταν βετεράνος του βρετανικού Στρατού, τσεχοσλοβακικής καταγωγής, που κατάφερε να επηρεάσει την απόφαση της γενέτειράς του να υποστηρίξει τις παραστρατιωτικές ομάδες των Εβραίων κατά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας του 1948 και ενεπλάκη στη λαθραία αποστολή τμημάτων αεροσκαφών στο Ισραήλ, ήταν επί μακρόν πράκτορας της Mossad, σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν βιβλίο.

Η Τζισλέν Μάξγουελ φέρεται να συνέχισε τον ρόλο του πατέρα της. Από τη στιγμή όμως που η επιχείρηση τινάχθηκε στον αέρα, τα αρχεία είναι στην κυριολεξία εκρηκτικά. Ο Τζέφρι Έπσταϊν φέρεται να αυτοκτόνησε στη φυλακή. Όμως, ο Τζον Μαρκ Ντούγκαν, το πρόσωπο που υποστήριξε ότι έβγαινε όποτε ήθελε συνοδεία δυο αστυνομικών, επιμένοντας ότι ο Έπσταϊν δολοφονήθηκε, πλέον έχει λάβει πολιτικό άσυλο στη Ρωσία.

Πηγές εμπλέκουν την Τζισλέν σε κατασκοπεία για λογαριασμό και των ρωσικών υπηρεσιών! Επειδή η υπόθεση αυτή είναι αυταπόδεικτα εξαιρετικά “βρώμικη”, με ηθικούς πάντα όρους, όχι με τη μεθοδολογία δράσης των μυστικών υπηρεσιών παγκοσμίως, εγείρεται ένα ζήτημα για το πόσα διαπραγματευτικά περιθώρια διαθέτει εκ των πραγμάτων η Τζισλέν Μάξγουελ. Μην εμφανιστεί στις ειδήσεις ότι δεν άντεξε την πίεση και καταγραφεί άλλη μια αυτοκτονία.

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου