Breaking

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Σύρος Πρέσβης στη Ρωσία: η Δύση και κυρίως οι ΗΠΑ μαζί με την Τουρκία μεταφέρουν τρομοκράτες από την ISIS και την αλ Νούσρα από Ιντλίμπ στην Ουκρανία!

 

Share

Ο πρέσβης της Συρίας στη Ρωσία κατηγορεί τη Δύση και την Τουρκία ότι αναπτύσσουν μαχητές της ISIS στην Ουκρανία!
Εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου, ο Σύρος πρεσβευτής στη Ρωσία Ριάντ Χαντάντ κατηγόρησε τη Δύση και την Τουρκία ότι στέλνουν τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στην Ουκρανία.

«Δεν μας εκπλήσσει που η Δύση με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και η Τουρκία μεταφέρουν μαχητές από τις τρομοκρατικές οργανώσεις – ISIS και Jabhat al-Nusra από την πόλη Idlib στην Ουκρανία», είπε στο πρακτορείο ειδήσεων TASS. Ο Χαντάντ υποστήριξε περαιτέρω ότι αυτές οι απαγορευμένες τρομοκρατικές οργανώσεις χρησιμοποιούνται ως «εργαλεία» από τη Δύση εναντίον ειρηνικών ανθρώπων.

Ο Σύρος Πρέσβης προειδοποίησε περαιτέρω ότι αυτό θα οδηγήσει στο να γίνει η Ουκρανία κέντρο μισθοφόρων και τρομοκρατών, κάτι που θα είχε σοβαρό αντίκτυπο στην παγκόσμια ασφάλεια. Προσθέτοντας περαιτέρω, ο Χαντάντ δήλωσε ότι η Συρία υποστηρίζει άνευ όρων την ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Θα ήθελα να τονίσω ότι η Συρία υποστηρίζει πλήρως την απόφαση της Ρωσίας να ξεκινήσει την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία με στόχο την προστασία της εθνικής ασφάλειας, της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας από μισθοφόρους και νεοναζί, που ξεχύνονται εκεί από παντού από τον κόσμο», είπε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η Ρωσία αντιμετωπίζει σωρεία απειλών από τη Δύση: Σύρος διπλωμάτης

Σύμφωνα με τον Σύριο διπλωμάτη, το Κρεμλίνο αντιμετωπίζει πολυάριθμες απειλές που προέρχονται από τη Δύση. Δήλωσε ότι μία από τις προκλήσεις είναι η παραπλανητική και ψευδής εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης από τη Δύση που στοχεύει να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και την εικόνα της Ρωσίας στους πολίτες της. Δεύτερον, υπάρχουν μισθοφόροι που διεξάγουν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας με τη βοήθεια των ΗΠΑ και άλλων δυτικών εθνών.
«Πρόκειται για τους ίδιους μισθοφόρους, που πολέμησαν στη Συρία με στόχο να κατεδαφίσουν τις υποδομές και τους κρατικούς θεσμούς της, εκτός από την υποταγή άλλων χωρών και των λαών τους στη δυτική ηγεμονία», παρατήρησε ο Χαντάντ.
H συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχίζει να κλιμακώνεται και εισήλθε στην 131η ημέρα της τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου. Πρόσφατα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε επίσης ένα πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ύψους 800 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία παρά τις προειδοποιήσεις της Ρωσίας ετοιμάζεται πυρετωδώς για εισβολή νέα στη Βόρεια Συρία.

”Όλα τα τουρκικά στρατεύματα και ο στρατός μας, καθώς και τα υποστηριζόμενα από την Τουρκία στρατιωτικά συμβούλια στο Manbij και στο Tel Rifat, βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας για την επιχείρηση. Περιμένουμε την ώρα μηδέν. Στόχος το Tel Rifat και το Manbij.” ( ανώτερο στρατιωτικό στέλεχος )

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου