Breaking

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Βίντεο: Ο νεοναζιστικός σχηματισμός “Kraken” κτυπήθηκε από ρωσικές εμπρηστικές ρουκέτες – Δείτε τι απέμεινε


Είχαν εκτελέσει Ρώσους αιχμαλώτους στην πρώτη πολιορκία του Χάρκοβου

Μία ανθρωποσφαγή από αυτές που σπάνια έχουν συμβεί ακόμα και στον σκληρό πόλεμο της Ουκρανίας, συνέβη στην περιφέρεια του Χάρκοβου στις 26 Ιουνίου, αλλά αποκαλύπτεται τώρα, όταν Spetsnaz εγκλώβισαν το 226ο Τάγμα του ουκρανικού νεοναζιστικού σχηματισμού “Kraken” το οποίο ευθύνεται για την εκτέλεση πολλών Ρώσων αιχμαλώτων στην πρώτη φάση του πολέμου, έξω από το Χάρκοβο.

Το ουκρανικό Τάγμα διατάχθηκε να μετακινηθεί από το Χάρκοβο στην περιοχή του οικισμού Pokrovskoye, υπό τη διοίκηση της επιχειρησιακής ομάδας “Soledar”, καθώς οι Ρώσοι είχαν διασπάσει την αμυντική γραμμή στην περιοχή με προέλαση αρμάτων μάχης Τ-90.

Όμως η διοίκηση των νεοναζί αρνήθηκε να συμμορφωθεί με αυτή τη διαταγή και παρέμειναν στην θέση του, καταδεικνύοντας την αυτονομία των νεοναζί μέσα στον σχηματισμό των συμβατικών ουκρανικών δυνάμεων, όπως συνέβαινε άλλωστε και με τα SS που ήταν επιχειρησικά ανεξάρτητα μέσα στον οργανισμό της Βέρμαχτ τον Β’ΠΠ.

Οι Spetsnaz δεν επιτέθηκαν. Απλά τους εγκλώβισαν και τους στοχοποίησαν.

Ενα τρομακτικό μπαράζ ρωσικών εμπρηστικών ρουκετών των 122 χλστ. το οποίο διήρκεσε 5′, ανέλαβε τα υπόλοιπα…

Η χρήση ρουκετών με εμπρηστικές κεφαλές δεν συνηθίζεται, καθώς προτιμώνται οι εκρηκτικές κεφαλές, αλλά αυτή την φορά φαίνεται ότι οι Ρώσοι ήθελαν εκδίκηση. Ήθελαν να τους κάψουν ζωντανούς.

Είναι άγνωστο πόσοι επέζησαν από το “Kraken”.

Δείτε τις παρακάτω σκηνές μετά τον βομβαρδισμό:

Δείτε τους πώς παρατάσσονταν μόλις δύο εβδομάδες πριν:

Δεν είχαν καλύτερη τύχη και όσοι υπάκουσαν την εντολή του Κιέβου και πήγαν προς την κατεύθυνση του Soledar.

Οι συνολικές απώλειες της 24ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανέρχονται ήδη σε περίπου 2,5 χιλιάδες άτομα, που είναι το 60% της δύναμής του.

-Η 79η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Εφόδου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά, οι απώλειές της ξεπέρασαν το 80% της δύναμής της.

-Στην περιοχή της πόλης Artyomovsk στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ , βομβαρδίστηκαν προσωρινά σημεία ανάπτυξης και αποθήκες πυρομαχικών μονάδων της 14ης και 72ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας, καθώς και της 10ης ταξιαρχίας ορεινής επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων Ουκρανία,

-Στις κατεστραμμένες εγκαταστάσεις υπήρχαν έως και 350 άτομα προσωπικό και 20 μονάδες τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι στρατιώτες της 80ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου αρνήθηκαν πλέον να συμμετάσχουν στον πόλεμο και αυτοδιαλύθηκαν…


Δείτε βολές από το σύστημα Tornado-G των 122 χλστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου