Breaking

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Δήλωση «βόμβα» του M.Verstappen για τον L.Hamilton

«Έφτασε στα 37 κι ακόμα μαθαίνει να στρίβει».

 Μπορεί M. Verstappen και L. Hamilton να μην μάχονται τη φετινή σεζόν για το στέμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει αφήσει πίσω του τα όσα συνέβησαν την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Με αφορμή, λοιπόν, το πρόσφατο Grand Brix Βρετανίας και τα όσα έλαβαν χώρα εκεί το 2021, τόσο ο Hamilton όσο και ο Verstappen δεν έχασαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αιχμηρές δηλώσεις.

Την αρχή έκανε ο Βρετανός, ο οποίος εστίασε με δηλώσεις του στη διαφορά ανάμεσα στη μάχη που έδωσε φέτος στην πίστα του Silverstone με τον C. Leclerc και σε εκείνη της περσινής αγωνιστικής σεζόν, η οποία ως γνωστόν κατέληξε στην επαφή με τον Verstappen.

Παρά το γεγονός, βέβαια, ότι ο Hamilton δεν αναφέρθηκε στο όνομα του Ολλανδού, o Verstappen όχι μόνον σήκωσε το γάντι αλλά πραγματοποίησε ένα ειρωνικό και άκρως υποτιμητικό σχόλιο για τις οδηγικές ικανότητες του πιλότου της Mercedes.

Μιλώντας στα ολλανδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Verstappen δήλωσε ότι είναι ωραίο που ο Hamilton έχει φτάσει στην ηλικία των 37 ετών και ακόμα μαθαίνει πώς να σημαδεύει την κορυφή της στροφής.

«Εξακολουθεί να μαθαίνει στα 37 του χρόνια κι αυτό είναι θετικό. Είναι επίσης καλό και για τους νέους οδηγούς να γνωρίζουν ότι μπορείς να μαθαίνεις ακόμα και στην ηλικία των 37 ετών», συμπλήρωσε ο Verstappen, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά το αγωνιστικό ήθος που τον χαρακτηρίζει από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι και σήμερα.


Μετά από δεύτερη ερώτηση, ο Verstappen δεν δίστασε να συγκρίνει το τι συνέβη στο περσινό Grand Prix της Μ. Βρετανίας με τη φετινή μάχη που έδωσε ο Hamilton με τον Leclerc, δηλώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι ο Μονεγάσκος άφησε στον Βρετανό μικρότερο χώρο στην πίστα, το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, υπογραμμίζοντας ότι ο Hamilton ήταν εκείνος που δέχθηκε ποινή στο περσινό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου