Breaking

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ! Ζευγάρι του έδωσε και κατάλαβε σε ταράτσα δημόσιου πάρκινγκ – Φοβερά σχόλια στο Twitter

Καταγραφή

Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι αψήφησε τις προειδοποιήσεις των αξιωματούχων δημόσιας υγείας της Μεγάλης Βρετανίας να αποφεύγονται οι έντονες υπαίθριες δραστηριότητες, κάνοντας σεξ στην ταράτσα ενός δημόσιου πάρκινγκ, καθώς η χώρα βρισκόταν αντιμέτωπη με τις πιο υψηλές θερμοκρασίες στην ιστορία.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης με τον υδράργυρο να βρίσκεται στο «κόκκινο» στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Το ζευγάρι έγινε αντιληπτό από έναν εργαζόμενο σε κοντινό κτίριο γραφείων, που παρακολουθούσε από το παράθυρο. Ο… θεατής κατέγραψε το συμβάν με το τηλέφωνό του και δημοσίευσε το βίντεο στο Twitter. Το σεξ βίντεο έγινε γρήγορα viral, με περισσότερες από 100.000 προβολές. Όπως φαίνεται στο 8 δευτερολέπτων βίντεο, το ζευγάρι είχε απαλλαγεί εντελώς από τα ρούχα του, επιδιδόμενο σε άγριο σεξ.

Πολλοί χρήστες του Twitter που είδαν το βίντεο, εξέφρασαν την έκπληξή τους για την αντοχή του ζευγαριού να κάνει σεξ κάτω από τον καυτό ήλιο, την ώρα που οι περισσότεροι στην περιοχή αναζητούσαν σκιά και κλιματισμό. «Ελπίζω να έχουν αντηλιακό» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος απάντησε ότι «πήγαν κυριολεκτικά το “Κάνει ζέστη εδώ μέσα” σε άλλο επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου