Breaking

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Άλλους 5 ποδοσφαιριστές απέκτησε ο ΠΑΣ Κόρινθος

Ο Πας Κόρινθος 1963 ανακοινώνει 5 νέες μεταγραφές από το πάνω ράφι . Συγκεκριμένα συμφώνησαν και θα είναι παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας την Δευτέρα , 3 ακόμη ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από Super League 2 και συγκεκριμένα ο Λαρισαίος τερματοφύλακας Κούτσικος και οι γνωστοί Κορίνθιοι ποδοσφαιριστές Μπιτσάκος, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου αλλά και με παρουσία στην Παναχαϊκή και σε άλλες ομάδες Super League 2 και Ντερτιλής ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου.

Αποκτήθηκαν ακόμη τα 2 μεγαλύτερα ταλέντα αυτή την στιγμή της Κορινθίας και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Παπανικολάου ,21 ετών , από τον Κύψελο Κορίνθου και ο 18χρονος Παναγιώτης Ευθυμίου από τον Ηρακλή Λεχαίου και το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους αδελφούς Αναστασιάδη όσο και την οικογένεια Κριτσελά για την θερμή συμπαράσταση τους στο έργο της νέας Διοικήσεως του ΠΑΣ Κόρινθος

Στην προπόνηση της Δευτέρας θα είναι παρόντες 22 ποδοσφαιριστές , ανάμεσα τους και οι 18χρονοι :

Τασινος Άγγελος

Γιαννιδάκης Βαγγέλης

Θεοχάρης Τάσος

Παπαδημητρίου

Καθώς και 2 νεαροί αλλοδαποί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις θα ενσωματωθουν στο δυναμικό της ομάδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου