Breaking

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για μεταφορά 6χρονου παιδιού με εγκεφαλική αιμορραγία σε νοσοκομείο

Share

Επείγουσα κινητοποίηση για τη διακομιδή 6χρονου παιδιού με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έγινε με τη βοήθεια της αστυνομίας στις 5 το απόγευμα.

Οι αστυνομικοί συνόδευσαν από τη Σίνδο μέχρι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 6χρονο από το νοσοκομείο της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ξεκίνησε από την Βέροια το απόγευμα της Τρίτης και μετέφερε διασωληνωμένο και με εγκεφαλική αιμορραγία το ανήλικο παιδί, ενώ από πίσω ακολουθούσαν με ένα κόκκινο αυτοκίνητο οι γονείς του. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν για να συνδράμουν προκειμένου το παιδί να φτάσει το γρηγορότερο δυνατόν στο νοσοκομείο.

Περιπολικά και δικυκλιστές της αστυνομίας ξεκίνησαν να ανοίγουν τον δρόμο στο ασθενοφόρο και το συνόδευσαν έως την είσοδο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Παρόλο που η πομπή διέσχισε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και ως εκ τούτου έφτασαν ταχύτατα στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γιατροί είχαν ειδοποιηθεί και ήταν σε ετοιμότητα για να παραλάβουν το έκτακτο περιστατικό και το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

proson.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου