Breaking

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Αλεποχώρι: Πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο παιδιά που μπήκαν στην αυλή του – Τους πέρασα για κλέφτες

Αναστάτωση στο Αλεποχώρι με έναν ιδιοκτήτη σπιτιού να βγάζει καραμπίνα. Οι πυροβολισμοί που έπεσαν ξεσήκωσαν τη γειτονιά, με δύο ανήλικα παιδιά να τραυματίζονται…

Όλα έγιναν χθες το βράδυ σε γειτονιά στο Αλεποχώρι. Με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να οπλίζει και να βάζει στο στόχαστρο δύο ανήλικα παιδιά που μπήκαν στην αυλή του. Το ένα τραυματίστηκε στο χέρι και το άλλο πιο σοβαρά, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Οι εξηγήσεις του ιδιοκτήτη και οι σκηνές πανικού στο σημείο πυροδοτούν από το πρωί αντιδράσεις.

Ο δράστης, όπως ισχυρίζεται, υπέθεσε ότι πρόκειται για κλέφτες και χωρίς δεύτερη σκέψη, άρπαξε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των παιδιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα 14χρονο και ένα 16χρονο παιδί που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Στην παραλία στο Αλεποχώρι επικράτησε πανικός και στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις. Ο 70χρονος συνελήφθη και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην κατάσταση της υγείας του παιδιού, που έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου